Teška borba za "Ferrari of the day" između Mercedesa i Ferrarija.

Mozda i nece biti katastrofa dan kako sam mislio.

Trebaju Checka u boks, na soft. Radi kruga,
Naravno, ako ne riješi Landa.

ThaUrban Ne, to je samo za kurčenje. hehe

Btw. Taman sam Vettela pokudio i odmah se popravio.

Sta se Hamdija usekiro? Dobra utrka, prekunjao sam par rundi, ali na srecu se nista nije dogodilo.

Očekivano bez previše akcije, ali ajde nešto se i događalo. Zapravo najnapetiju borbu smo imali na izlasku iz boksa između Vettela i Gaslya i onda blesavi režiser počne pokazivati neki nebitni replay.
      Ja na kraju svejedno žalim, jer ovo je stvarno bila prilika za pobjedu. I vjerojatno bi i bila pobjeda za LeClerca da nije bilo problema. Ako ništa drugo barem je podij raznolik. Perez i Vettel imali odlične utrke, iskoristili su overcut na najbolji mogući način. Mercedes dan za zaborav, Bottas već klasično najnesretniji lik na gridu, a sa Hamiltonom pogriješili strategiju i odmah se vidi kako puca, već ga dugo nisam vidio tako ljutog. Ali i sam si je kriv što je imao lošu subotu.
      Stroll dobrom strategijom i vožnjom upotpunio dobar dan za Astona, a napokon je i Alfa došla do bodova.

Za 2 tjedna Azerbajdžan, puno brža ulična utrka. Ne očekujem da će Ferrari biti u borbi za pole i pobjedu, ali očekujem da bi mogli vrebati možda podij ako bude sreće. Pretpostavljam da će RBR biti malo ispred Merca tamo.

ThaUrban Jeste metnuli neku papriku na prognoze?

Ma ja prije svake utrke velim Norris na podiju.
      Al evo, izgleda da više to nije samo wishful thinking.
      Treći je lik.

maverick Sta se Hamdija usekiro? Dobra utrka, prekunjao sam par rundi, ali na srecu se nista nije dogodilo.

Hamilton brijem nije znao di mora otić nakon utrke.
      Krenuo je na podium dok ga Toto nije pozvao natrag.

wooddiebone Hamilton brijem nije znao di mora otić nakon utrke.
        Krenuo je na podium dok ga Toto nije pozvao natrag.

Ovo je WIN 😆

Pa cuo sam da nesto urla na radio, ali nisam bio siguran zasto lol. Kad se poceo derat ovi na Skyu komentatori poceli "oh, ooooh" i tisina par sekundi. Ja pomislio da mu javili kak ga cura vara kru te jebo!

Jel netko primjetio koliko se ona serena udebljala il' to sam ja takve stvari zapazam lol. Ko omanji kit ubojica je.

Pa dosla mu je Serena, ali se nije proslavio.

Btw, jedna zanimljivost. Carlos Sainz je dosad 3 puta bio na podiju. Brazil 2019., Italija 2020., Monako 2021. Sva 3 puta Hamilton je zavrsio 7. U Brazilu se zabio u Albona i pao sa 3. na 7. nakon kazne. U Italiji je imao laganu pobjedu u dzepu, ali je usao u boks u krivom trenutku i 7. mjesto je bilo maksimum. Ranije danas je jednostavno imao razocaravajucu utrku.
        No, eto, treba pripaziti na Sainza sljedeci put kad Hamilton bude imao slabiju utrku.

13 dana kasnije