Flipper Spermatozoidne "šoljice" napadaju sa svih strana, ovo će biti ekskluziva bez mana koju ima samo Xbox One X u 4K HDR na 60 FPS-a. Ne samo da će biti sretni amateri, nego i profesionalni igrači, a bogami i recezenti. Ali oni profesionalni! Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
milicevic87 Grafika je toliko dobra da nisam primjetio gdje prestaje animacija a gdje pocinje gameplay.
petty-officer-john Ako ovako fantastično igre izgledaju sad na Xbox One X kako će tek izgledati poslije. Samo tri riječi. Wow!!!Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
veigue ...ali ovo izlazi i na PC-u, koliko vidim.Inače, nikad nisam čuo za tu igru. Ovo stvarno lijepo izgleda.
yakuza_stinger Vidjeh prije par mjeseci taj Cuphead i nije loše. Fora interpretacija crtića iz tipa 40-ih i 50-ih. O igri kao demonstraciji moćne konzole nećemo, ahem.
chono7 Sve od Boxa izlazi na PCu. Ali i dalje mi u glavi odjekuje EKSKLUZIV! s njihove E3 konferencije
alexy Um, ovo će se igrati na PC-u. Pa, ono... Je, šteta šta neće doć na normalnu konzolu, ali nije neki problem. Jedno vrijeme su nadobudno mislili da će ljudi ić na Win10 radi ovoga isto, lol.
Tuhy Zvučim sam sebi ko idiot, al čak djeluje i zabavno.Naravno, od sramote nebi nikad igro online da me nebi netko vidjel, al dam se kladit da će igra pokupit sasvim oke ocjene i bit i više nego oke.
veigue Naravno, od sramote nebi nikad igro online da me nebi netko vidjelWhy?Mislim, po svemu sudeći, neće biti teška kao, recimo, Sine Mora. :
PS2MASTER Microsoft je jako ponosan što je ugrabio ekskluzivna prava na ovu igruSuper sto dolazi na Steam isto.
gunner Od Xboxovih konzolaških ekskluziva meni je The Last Night najviše zapeo za oko.Prvi put vidim ovo, zaaakon izgleda.Podsjetilo me na "In cold blood", ne znam zasto.Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
yakuza_stinger U tom điru bi mogla biti igra VirtuaVerse. To su sve igre inspirirane Snatcherom u neku ruku. Kojima je tata mata ez južual.
emilijo Kojima je tata mata ez južual.Upravo to. A sljedeca njegova igra ce biti ekskluzivna za PlayStation.