Developer : Tango Gameworks
Publisher : Bethesda Softworks
Director : Shinji Mikami
Engine : id tech 5
Žanr: Survival horror
Platforme : PS3,PS4,PC,X360,XONE

DLC :

The Assignment

Još nisam odigrao  :

Svaka čast na temi.
kazes, thanks idtech 

Ja upravo igram. Prošao 3 chaptera.
A onako, nije mi napeto previše, ali dao ću joj šansu još malo.
Nisam ja vjerovatno za taj đir...

11 dana kasnije

The Evil Within: The Consequence DLC is now live

https://youtu.be/8dGYE5Y7uEY

The Consequence

The Consequence Artworks

https://youtu.be/PEx_XFP_AH8

Nadam se da ce biti neki complete editon.
Bas bi odigrao sve DLCe

20 dana kasnije

Ideš miki, prvo lice u DLC-u. Drugi još nisam odigrao, ali ovo se ne propušta.

mjesec kasnije

Do 6. chaptera mi je bilo dosadno i bez smisla, nakon toga sve pocinje i nakraju sam bio odusevljen pricom

4 dana kasnije

The Evil Within's latest update removes letterboxing from consoles 

It's now a toggle in the options!

Cool.
To ću čekat complete edition i lepo u miru zaigrat. Super!

Nice.
Treba opet ovo odigrat sa DLCima

Mora da su optimizirali malo igru, pa su bili uvjereni da mogu skinuti black bars, jer u suprotnom bi me čudilo zašto od početka to nisu uradili.

idtech...

Btw. viper89  sad gledam ove tvoje slike iz uvodnog post-a, i tačno se pojede što je još nisam prešao.
Dođe mi da pokušam, pa makar gledao slideshow.

Kakva atmosfera, Mikami spada u sami vrh svoje kategorije.

Ni ja ju nisam zavrsil,stal iz ne znam kojeg razloga i nikak da nastavim,a odlicna igra.

Hah znao sam da ima neka caka, izgleda da su to uspjeli samo na način da kad isključite letterbox smanji se rezolucija.
Lol.

Fascinantno da su se toga sjetili toliko mjeseci nakon izlaska igre. Ok, ako se i radi o manjem udaru na vizuale, opet će vjerujem većina isključiti taj letterbox. Ja znam da jesam na PC-u.

Što se tiče DLC-a, odigrao sam sva 3 ( s obzirom na komentare izgleda da sam i jedini ). C/P postova s RB nakon završavanja:

Završio Assignment. 3h i 7 min sveukupno na survivoru. Nije loše, dopunjava priču i naglasak je na stealthu, ali na trenutke djeluje praznjikavo i dosta linearno. K tome, u drugom chapteru ima i reciklaže starih levela. Nadam se da će sljedeći DLC biti i bolji.
Prešao i zadnja dva DLC-a ( Consequence i Executioner). Ovaj prvi mi je čak i lošiji od prethodnog Assignmenta. Tek ovdje se primjećuje koliko je stealth mehanika prilagođena brzom prelasku i rijetko kada uopće kazni igrača za prelazak tih dionica na "blef". Zadnji dijelovi DLC-a s napucavanjem su isto prosjek žešći. Executioner je donio onaj dašak potrebne svježine u gameplayu, te iako nije loš, nije ni izveden na najbolji način. Uglavnom se svodi na mlaćenje običnih mobova i boss borbe koje isto tako nisu nešto posebno zahtjevne. Osim dionice zadnje boss borbe, koja je više trial&error. Što se tiče same priče, ovaj zadnji DLC je očekivano i najtrivijalniji, iako objašanjava tko su bili glavni anatgonisti u igri ( pored Ruvika).

Što se mene tiče, ukupan dojam za DLC-ove je dosta mlak. Nakon prvog očekivao sam dosta više, ali na kraju očekivanja i nisu ostvarena. Ovo bi bilo najbolje uzeti u kompletu s osnovnom igrom, ako se takvo izdanje uopće pojavi.

Kakva atmosfera, Mikami spada u sami vrh svoje kategorije.
Je, atmosfera je vrhunska. Oni djelovi u bolnici i u onom mansionu su vrhunski, a i posteno sam se streso nekoliko puta.

Dvojka, ako je bude, ce sredit nedostatke jedinice kojih ipak na kraju ima dosta, al se svejedno isplati ju preci.

mjesec kasnije