Povraca mi se kad se sjetim onog skakutanja u AW. Nije to za mene.
A beta je za sve ili samo za one koji su preorderali?
Call of Duty: Black Ops 3
Preorder...
Ljudi na PSNu mogu laganini to na nasem storu obavit (US zahtjeva pare odma), te otkazat cim zavrsi :)
Ovo za preorder uopce nisam znao. Steta kaj nisam doma tad pa nemrem ni probat,ali kao sto sam rekao,nisam bas fan tog advanced warfare skakutanja po mapi.
Htio bi isprobat, ali ova restrikcija je stvarno glupa. Neka stave open betu i aj bok.
EDIT: 30 sekundi nakon ovog komentara sam otišao na amazon i stavio preorder. : Sada se čeka beta.
Sve bi dao da danas s ovakvom grafikom naprave neku WWII igru ili hladni rat ili bilo kaj u proslosti, dosta mi je svih tih futuristickih gluposti bez pristojne price.
Preorder...Kako se to radi ? Zaboravio vise
Ljudi na PSNu mogu laganini to na nasem storu obavit (US zahtjeva pare odma), te otkazat cim zavrsi :)
Predpostavljam da mislis na otkazivanje, jer kliknut preorder na igri valjda nije neki problem
Settings/acc management/acc information/wallet/transaction history... Nađes igru tj. transakciju i imas opciju za otkazat.
Ja sam napravio na HR acc na kojem kartica nije regana (mislim da nikad nije ni bila). Tako da ni to nije problem za ljude koji ju nemaju :
Da , to. thanks
Sve bi dao da danas s ovakvom grafikom naprave neku WWII igru ili hladni rat ili bilo kaj u proslosti, dosta mi je svih tih futuristickih gluposti bez pristojne price.Veliki potpis al mislim nazalost da to vise necemo dozivjeti
Ček , a kako ćemo dobiti kod za betu? Preko maila nakon što napraviš pre order ili?
Pa trebo bi. Onda se taj kod reedema na COD stranicu koliko sam ja shvatio.
Ako se kupuje preko PSN-a čim "prednaručite" dolje pod extras imate betu za skinut. Ja sam "prednaručio" igru... da probamo malo.
Na svom accu ili je bolje novi napravit ?
Ja sam na svom. Zašto bi novi radio... Nemam nikakve kartice na njemu, a i možeš otkazat prednarudžbu onako kako je Soul rekao.
Sad kad bolje razmislim mogo sam i Deluxe verziju "prednaručit".
Odigrao 7-8 meceva... sta rec, opet prodaju isto govno kao svake godine. Nije da sam ocekivao neki veliki napredak, ali bar neki pomak sto se veze ili servera tice.
GP ima nekih promjena sto se kretanja tice i sa uvođenjem klasa, ali poprilicno je ne balansirano i lose izvadeno. Grafika i FPS nisu vrijedni spomena, ukratko uzas... Ugl. Ovo mi je po svemu viđenom gore od Ghosta i AW zajedno.
Eto hvala im na beti, bar sam probao pa mogu u miru rec da mi nece bit zao zaobic ovu igru :
Frame rate nije 60 ili?
Koliko vidim na videma, mislim da je.
Frame rate nije 60 ili?Normalno da je...
Igrajući ovu betu nekih sat ipo jedina reakcija je bila
https://youtu.be/oO3YmT2d-8k
Stvarno zašto ovo ekipa kupuje u bolesnim brojevima?
Skinila mi se beta ali se ne moze instalirati..
Ima li veze sto sam otkazao preorder prije nego se skinila?