Evo presao sam kampanju. Sta reci? Nakon sto sam zavrsio igru samo sam si rekao: "Koji se k tu dogodio?!?" Procitao sam neka objasnjenja i stvarno kad sagledas sve, piscima iz Treyarcha treba zapljeksat jer prica je hebeno komplicirana, a opet ima smisla. Jos da su dramski elementi bili kvalitetnije napisani i da su se osjetile emocije ovo bi bila jedna od boljih prica u igrama u zadnjih dosta godina. Bilo bi zanimljivo vidjet film temeljen na ovoj prici, to bih svakako pogledao.
Sto se tice samog gameplaya, prilicno je dobar. Napucavanje mi je ok, ali su mi zato neki setpiecovi fantasticni kao i neke scene. Najezda robota, WW2, zombiji... a stavio sam si malo vecu tezinu tako da su neki dijelovi bili prenapeti i stvarno sam vristao u ekran kad sam bio blizu smrti u nekim dijelovima. Zadnji put kad sam to iskusio je bilo u Resident Evilu 5. Tako da jos jedna pohvala Treyarchovcima. Voiceacting mi je tako-tako, igrao sam s muskim protagonistom i njegov glas mi je bio bas cudan na pocetku i nije mi previse pasao, ali sam se navikao.
Najvise me mozda razocarao sam dizajn, cijelo vrijeme mi je izgledao pomalo isprano i tmurno.
No, sve u svemu sam jako zadovoljan. Ovo je moj drugi COD i BO3 mi je dosta bolji od Ghostsa. Ponajvise cu ovu igru pamtiti po fantasticnoj prici. Moja ocjena za SP je 8/10.