Mali info....
Putem Facebook grupe, nekolicina se primila organizacije turnira u R6 na PS4 konzoli.
Misleći da će to biti nešto ozbiljnijeg pristupa, naša ekipa se prijavila. Nažalost, sve je zbrda, zdola.
Ne znaju se pravila, sistem bodovanja, natjecanja, ničega.
No dobro, ne zamjeram nikome jer za sve u životu treba iskustva (i zdrave logike), pa treba biti zadovoljan s činjenicom da se netko uopće primio toga (ponovno).
Uz to, kako što je i globalno, tako je i kod nas, zajednica je pre toksična, neozbiljna, neodgojena itd.
Što mi za jedan, tako ozbiljan FPS shooter, nema nikakve logike. Ali to je činjenica s kojom se svi moramo moći nositi.
Sve u svemu, koliko sam na kraju skužio, ima tri skupine. Skupina A ima 5 ekipa, B ima 4 ekipe , dok skupina C ima 6 ekipa.
Iz skupina A i B ide po 2 najbolje ekipe, a iz C skupine idu 4 ekipe dalje.
Igra se svaki vikend jedno kolo, nakon skupina 1/4 finale, zatim 1/2 finale i finale.
Znam da još Ghost nastupa sa svojom ekipom, i ozbiljni su kandidati za samu završnicu.
Ovaj vikend se igralo prvo kolo.
Dolje su vam SS našeg meča. Mi smo jednu rundu igrali sam mnom kao recruit, i jednu bez igrača. Njima je nažalost igrač ispadao ukupno 3 runde. To je problem PS4 konzole i našeg interneta.
Imam namjeru napraviti kratki video sažetak meča, no čekam izvjesnog MarinkoP13 da mi pošalje video, ali dečko malo
Oregon

Border

Obavještavat ćemo vas i dalje o tijeku turnira....