Priča ide ovako...U zadnjih par mjeseci sam igrao podosta loše, nisam imao samopouzdanja, a možda čak niti pretjerano volje.Zadnjih 2 tjedna igram u sobi gdje mi nitko ne smeta, na puno manjem televizoru. Forma se digla, igram solidno.Dolje sam vam stavio dva Ace gameplaya koja sam napravio dan za dan.Ovaj prvi ima posebnu priču:Naime, prije tog meča razgovaram u menu sa ludiloop , i kažem mu da ne kaki, da kaj piše da su moji gameplayi bolji od njegovih itd. Ja mu kažem da su po mom mišljenju njegovi puno bolji od mojih, ima bolju muziku, bolji edit i sve ostalo.I onda se desi ovo, na kraju videa poslušajte njegovu izjavu https://www.youtube.com/watch?v=KphqGwtnO8c Torla ,ma namontirao si moju izjavu koja je nerazumljiva (barem meni), vidis a imas bolji gameplay i edit....a da svi ne kakite kak ste losi, nebi vam toliko na psihu udaralo, daj zamisli, da si sa komadom u krevetu i govoris joj da si los, pa odje... bi te prije nego ti caveira da interogate... callout i teamplay , za ostalo ukljucite mute.CRO_Ghost , joj ovoj gore bi dao da me interogejta, ali vjerojatno postoji posebna tema za to na ffa > chicks who interogate with caveira ?P.S. uljucite auto-translate, sa spanjolskog na hrvatski, koji callouti