ima neki poseban razlog zasto koristite in-game voice chat? kvaliteta je ocaj u usporedbi s partyem
Nama koji imamo Gold ili Pulsice ( ne znam ako je i za Platinum tako ) kada uđemo u party automatski se game volume smanji. Meni do te mjere da moram pojačati do maksimuma i opet ne cujem dovoljno dobro ( nemam problema s sluhom ).
Kada sam u game chatu ( chat je dosta losiji ) game volume mi je puno jači i bolje čujem ( i Perici je isto tako. On ima Gold ). Zato smo zadnja dva puta igrali samo u game chatu.
Torla
Ja sam s pauzom počeo prije 7 dana i ne mislim se brzo vraćati. Nije do igre. Ok, i meni je rotacija mapa malo dosadila i jedva cekam da ponovno ubace Hereford, Canal itd. ali i dalje mi je R6 zakon. Problem je u nama.
Ne znam kako, zašto ali nije opušteno niti zabavno kao prije.
U posljednje vrijeme igramo loše,koncentracija i teamplay nula bodova, nervozni smo, svako toliko neke prepirke, tenzije...
Ovih dana dolazim ranije s posla, imam vremena i vidim da se redovito igra ali uopće mi se neda ulaziti u igru.
Stavim appear offline i odem igrati nešto drugo.
Zbog čega je sve to stvarno ne znam. Možda si u pravu i samo je stvar zasićenja...