Na kraju krajeva dobra beta. Izgustirao sam se bas. Mozda cak i previse. Znam da ako budem kupio igru, da ove tri mape necu vise nikad igrat. Muka mi od njih vise
Nadam se i jos kojem dobrom modu. Ova dva PvP moda se na kraju svode na isto - pobiti suprotni tim prije no sto oni ubiju tebe.
potpisujem
Moj kratki osvrt na betu
Zanimljiva igra koja zahtjeva maximalni teamwork, ništa manje od toga. Zabava u Partyu je zagarantirana s dobrom ekipom. Igrao sam tako s Dabrichem, Torlom, Jokom, Phenomom, Gabrijem i Fenixom (po razlicitim timovima)
Zamjerka je par tih glitcheva (pad drona ispod mape, kill cam, neki čudni killovi...) za koje vjerujem da ce se ispeglati kroz ova dva mjeseca do samog izlaska igre.
Matchmaking je skroz u banani, bas zbog tog hostanja i neimanja vlastitih servera, za što isto mislim da je samo do ne dovršenosti, ali jako iritira kada se 30 min spajaš za 5 min igre.
Klase i podjela istih su mi super odrađene, znači igra te prisiljava da imaš drugačiji lik od timskog kolege sto je super po pitanju taktike. Svaki lik ima svoje prednosti i mane, kod teških likova to je definitivno njihova dobra oklopljenost ali kao mana je slaba pokretnost, dok npr kod onih brzih likova poput IQ i Jagger okopa praktički ni nemaš, pa se to definitivno smatra manom.
Jedna od stvari koja bi se po meni mogla promjeniti je klasa oruzja, npr osobno mi je nebulozno da jedna klasa ima tako striktno vezana oružja i da recimo u obrani nitko nema strojnicu. Npr najjača puška u obrani je SMG, sto nebi trebalo biti. Lik kao lik bi sam trebao procijeniti izbor oružja za mapu. Znaci sva oružja dostupna svima.
Zanimljivo je recimo da kada na pušku staviš red dot, laser i grip, nisam uopće osjetio razliku u recoilu ili preciznosti, dok recimo prigušivač uopće po meni osobno ne igra ulogu u nanošenju štete, ako ga pogodiš u glavu, lik pada ko kruška, imao ti prigušivač, muzzle b. ili ne imao ništa.