ludiloop Sent from my iPhone using Tapatalk https://youtu.be/1V4JV7ONMwg imam osjecaj kao da se nadmcem sa torlom, tko ce bolji video imati... SIEGE ON zakaj sam citiral ghosta, je.... me ak znam
f_i_c_o 1.)THE FREE WEEKEND STARTS NOVEMBER 16 AND IS AVAILABLE ON PLAYSTATION®4 SYSTEM, XBOX ONE, AND PC.2.)YOUR PROGRESS FROM THE FREE WEEKEND IS SAVED IF YOU GO ON TO BUY THE FULL GAME.3.)THERE ARE OVER 30 OPERATORS WITH UNIQUE GEAR AND ABILITIES. LEARN ABOUT THEM HERE BEFORE YOU DIVE IN.4.)PRE-LOAD STARTING WEDNESDAY, NOVEMBER 15.5.)YOU HAVE ACCESS TO THE FULL GAME FOR THE DURATION OF THE FREE WEEKEND.
19marksman89 Rankiran sam u koper Nikad bolje nisam igrao ali jednostavno Matchmaking me masakrirao u balansu.Sinoc sam imao par zanimljivih killova.Uđem u prostoriju i cujem suskanje,okrenem se i ubijem ga.Neznam cemu takvo podcjenjivanje ali zato su fasovali.Doalovno cim sam cuo suskanje vjerojatno kako je podigao pusku na aim down sight,iz okreta sam ga izresetao.2 puta takva situacija.Nekad se sam sebi cudim kako odigram..u pozitivnom ali bogamini negativnom smislu.Vratio sam se na G36 sa Ashicom..doslovno nema recoil i to je sve sta trebam
Torla Rankiran sam u koper Nikad bolje nisam igrao ali jednostavno Matchmaking me masakrirao u balansu.Sinoc sam imao par zanimljivih killova.Uđem u prostoriju i cujem suskanje,okrenem se i ubijem ga.Neznam cemu takvo podcjenjivanje ali zato su fasovali.Doalovno cim sam cuo suskanje vjerojatno kako je podigao pusku na aim down sight,iz okreta sam ga izresetao.2 puta takva situacija.Nekad se sam sebi cudim kako odigram..u pozitivnom ali bogamini negativnom smislu.Vratio sam se na G36 sa Ashicom..doslovno nema recoil i to je sve sta trebamNe priznamo ti niti jedan kill dok ne dođeš na PS4.. Hehehe Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
CRO_Ghost Ljudi... imamo i prvog operatera ... Zofiahttps://youtu.be/lOiJsb3-KtkSent from my iPhone using Tapatalk
19marksman89 Koja smjesna situacija danas!Ostao nas zadnji protiv dvojice u hostage prostoriji.Znaci nije mogao ni prismrdit.I u rafalnoj paljbi je pogodio taoca i downao ga a netko od protivnika sa novim operaterom sta ima onu spermu je slucajno nesto zabrljao i time ubio taoca i mi pobjedili.
Tuhy Pročital nabrzaka samo dvije strane pa ne znam ak ste pričali, ali, uglavnom, na ovogodišnjem Infogameru imate turnir u ovoj igri.S obzirom da halate ko blesavi, šteta da se ne prijavite, nagrade su jako dobre.
CRO_Ghost Ma to ti je Tuhi samo za PC. Mogao bi se Vajp prijaviti ali on je i ovako Bronca pa nema smisla 😂😂😂
Brijac Probao na PC-u kako je free vikend i svidjela mi se. Nikad nisam volio pucačine na gamepadu pa nisam htio ni isprobavati na PS4. Jedini FPS-ovi koje sam baš aktivno igrao online su CoD 2 i 4 i Siege je baš osvježenje nakon toga. Na kraju sam i uzeo za 20€ na steamu standard edition jer je popust 50%.
Torla Za 6 minuta počinje reveal za White Noise.Nakon toga finale PRO lige.Možete pratiti na r6 kanalu Twitch
CRO_Ghost Vajp hoces se uopce vise sjetit Caveire sada kada Vigile izadje :)Sent from my iPhone using Tapatalk
CRO_Ghost Ma ljudi moji ovo mjenja igru iz temelja. Likovi su napravili nova tri op operatera koji ce jebati majku nekomSent from my iPhone using Tapatalk