Dobro je i sinoc bilo ,bas smo svjetski odradili par meceva.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Još me bole leđa kako smo carry ludiloop u Platinu... hehehe
Kada smo dobili Theme Park, frajer je poludio (ne znam mapu, gdje gonim, kako ćemo sada), pa smo ih rastavili na proste faktore.
Napredujemo, komunikacija je bila na nivou, samo bitne informacije u pravo vrijeme, strpljenje i surađivanje, držimo se skupa i to je to.
Bit će i boljih i loših dana, to je tako u životu.
Normalno, pa nemoram ja biti na vrhu tablice sa kilovima, samo kad je pun mjesec.
Na novoj mapi sam se pogubio, kao labirint je, cak mi i protivnik dode iza leda , a da ni on to nezna.
Nesmijemo gubit dok samnom igrate, ili ce biti rage quita ili team killa. Put istina i zivot je odredio platinu kao cilj za ovu sezonu i nema uzmaka.
Samo sam romao jucer , odlicno je bilo, cak je i Torla imao dobar callout ( 8) 8) ) .
Jos sam napaljen , kakvo Ela ima oruzje,,, hesus. Lesiona jos nisam probao je ga kopriva neda i mos se j.... (Ponasa se kao rook mine).
Za vikend nastavljamo i svaki nek kupi booster, jer morate me nosit i moram skupit za 50 Alpha packova.
Edit: i mislim da nekaj sa sensitivijem ne stima, stavio sam kak je bilo, al nekaj ne stima, cak mislim da je i hitbox los