Torla Kažu za vikend dupli XP! Taman da otključam i isprobam zadnja 3 specijalca... Hehehe Ja sam sutra doma, ako je netko ZA koju rundu, neka me tagira ili doda na PSN i tamo pošalje PM....
jonnysmola HT8J-F7NL-MA2E 9P8D-F6NN-3FE6 LPHF-GJNM-AG5J R9EH-M6NQ-38P6Evo 4 koda, pa tko prvi.Samo javite da ste uzeli, da drugi ne pokušavaju taj isti ukucati.
Torla Covik zna igrat Niti jednu FPS nisam ovako igrao. Valjda ima puno mlađih, a kako tu treba igrati s mozgom a ne jurišati, meni odgovara.. Kad ćeš ti zaigrati?
Fenix Covik zna igrat Niti jednu FPS nisam ovako igrao. Valjda ima puno mlađih, a kako tu treba igrati s mozgom a ne jurišati, meni odgovara.. Kad ćeš ti zaigrati?Mislio sam sinoc, al zaspao s joystickom u rukama lolVeceras sigurno negdje od pola 10.
Torla Tako je. Ovaj vikendom joj čak daju dupli XP. Još da malo poprave matchmaking, gdje bi im bio kraj... Al dobro jedan i ovako, barem stignem popričati s ljudima.. Hehehe
CRO_Ghost Tako je. Ovaj vikendom joj čak daju dupli XP. Još da malo poprave matchmaking, gdje bi im bio kraj... Al dobro jedan i ovako, barem stignem popričati s ljudima.. HeheheEto, ja sam danas od 21 h pa ako ima zainteresiranih :)
biver Nas čim je više od troje u 90% slučajeva se ne možemo spojit u match. Stalno javlja error. Nas par nema nikakvih problema, ali čim se spoje određeni igrači sa friend liste odmah je kaos. Jučer i prekjučer sam ukupno najmanje 2 sata proveo u lobbyu pokušavajući se spojiti. Gamebreaking propust koji mislim da će mnogima presuditi u kupnji igre. Imaju još 2 mjeseca da srede stvari, ali nekako čisto sumnjam u to.
Torla Nas čim je više od troje u 90% slučajeva se ne možemo spojit u match. Stalno javlja error. Nas par nema nikakvih problema, ali čim se spoje određeni igrači sa friend liste odmah je kaos. Jučer i prekjučer sam ukupno najmanje 2 sata proveo u lobbyu pokušavajući se spojiti. Gamebreaking propust koji mislim da će mnogima presuditi u kupnji igre. Imaju još 2 mjeseca da srede stvari, ali nekako čisto sumnjam u to.Ista stvar i kod mene/nas....Još dvojicu nekako spoje, ako su im routeri kompatibilni.... Od 3-5 je Sci-Fi
biver To je šteta jer je ovo jedan od inovativnijih i rijeđih shootera u kojem presuđuje teamwork i vrijedi više od individualnog skilla. Mislim da su žešće zajebali stvar i ovime izgubili puno potencijalnih igrača.
Fenix Nadajmo se da ce popravit do launcha. U svakom slucaju, kad tad ce popravit. Mozda i par mj poslije launcha, pa ce se onda uzimati.Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Torla Nadajmo se da ce popravit do launcha. U svakom slucaju, kad tad ce popravit. Mozda i par mj poslije launcha, pa ce se onda uzimati.Sent from my Redmi Note 2 using TapatalkWord bro !!!Iz tvojih usta......