Ogromna pauza u trajanju od 4 tj koju sam uzeo zbog ispita na faksu uzela je svoj danak. sve više i više me igra živcira i uopće nemam tog užitka kao prije. Nebulozni pingovi tih prokletih arapa majku im hebem me toliko ubijaju u pojam u kombinaciji sa tom mrtvom teleportacijom. Teleportirali mu dabogda bombu u kuću i to snage u kilotonama ekvivalentne pingovima sa kojima igraju. i oni prokleti francuzi koji im to dozvoljavaju, mater im sjebem u ladna usta i njima i njihovoj predselekciji, algoritmima i ostalim pm na osnov kojih te likove ne izbacuju i dopustaju im da igraju
CRO_Ghost javi mi se koji put, ja se budem za obojicu zivcirao, nemogu pobjec od golda, ko da nes vrijedi. Kad sa Torla se igra, onda ga uvijek pitam na kojem je serveru ako je squad leader jer on zna bit na "neu" jer su tam jos veci pingovi..LOL,cak i ja znam se spojiti na te servere pa zaboravim pogledat, ali u zadnje vrijeme ni to ne pomaze, svugdje su veliki pingovi. Ne kuzim zakaj ne stave da ak imas ping da se zaseres, nema spajanja i bok pero, ekipa si zna dizati ping sam da bi imala prednost...
Negdje sam vidio na netu, tip igra R6 i downa hibanu , i gadja ju slijedece dvije/tri sekunde i ona ne pada makar se njemu na ekranu vidi da injure napravio, a hibana je u to vrijeme dok je bila injurana uspjela ubiti njegovog kolegu pokraj...
Dok ne rijese da se sve odvija na serveru, uvijek bude tak. A ovo sa high pingovim mogu rijesiti na vise nacina, ali ocito ne zele servere zakupiti blize. Bitno da dobijem alpha pack sa skinom za capitaoa kojeg ne koristim 99% igre.
Mislim da se hit deteection vratio na prijasnji patch, kad je sve bilo nemoguce, ako ga pogodim u vrat, to bi trebalo automatski biti injure, a pogotovo sacmarice, lik me skine sa 10m a ja na 100%, daj nemoj me j....
Jucer sam naletio na lika sa mis i tastaturom, nemres dokazati , ali sam 90% siguran. Daj bjezi na pc.
Nadam se da nisi sve procitao, kava me pere.... 8)
P.S. Nadam se da se moji kolege igraci sa kojima igram R6 nece naljutiti, da se nadam da ce na jednu sezonu UBI ugasiti acog, za sva oruzja. Najvise bi to volio. Onda bi ovaj moj krumpir i krafna aim dosao do izrazaja. LOL