3. Budite svjesni, kada znate koji su operatera s druge strane, njihovih sposobnosti.
Npr ako vidite Frost, znajte da vas očekuju 3 zamke za medvjede. Najčešće ispod prozora, žica i ispod hatcheva koji su iznad prostorije s objectivom.
Siege ON
frostove zamke znaju biti i na vrhu stepenica, ekipa zna i protrcati, pa ni ne gledaju pod
4. U napadu, ako ste u paru ili trojki, prije ulaza u određenu sobu koristite jednog koji će voziti drona. Neka on prvo provjeri situaciju. Kada ulazi, pogleda da li ima negdje npr Kapkan ili Frost zamki, zatim neprijatelja. I onda bolje da vam kaže otprilike gdje je nego da ga spota s dronom.
Ako protivnik ne vidi drona, misli da je siguran i onda ga je lakše iznenaditi.
Za upotrebu drona prije ulaska u prostoriju vrijedi i ako ste solo brijači.
Za sada toliko... Hehe
U busu se vozim pa sam imao vremena ;)
Siege ON
bit ce tu i pixel headshot, i razlicitih nacina na koje ce vas poskidati, mislim da je pri vrhu bitnih stavki, da sumiram torlu, team (together everyone achieves more) play, i nemojte da vas je strah ulaziti u klinch sa protivnikom, svi igraci bi morali imati malo doze bahatosti ili "ma nemoj me j..., evo ti hedara" ... LOL
nemojte samo rage quitat i da vas demotivira gubitak matcha, pa odete...., uvijek bude barem jedan od petorice dao max...., e sad da 7od9 igra R6, svi bi bili diamondi, ali to je druga prica.
jel se meni cini, ili se opet vide noge kroz zidove, i da ga mozes tak i ubiti?