Jucer smo BorkeX3 i ja odigrali par rundi sa Nenad_87 , Ninja_Krmacha i easy506
Nenad je igru kupio, ninja razmislja o kupnji a za easya ne znam.
Ovako je to izgledalo iz moje perspektive jucer, decki jos nisu upoznati s mapama, kretanjem i mehanikom igre i tu smo bilo u znacajnoj prednosti ispred njih jer smo mi odigrali closed i open betu iste igre. Moj topli tips&tricks za Vas koji ste tek poceli igrati a koje nama nitko nije mogao dati kada smo poceli sa igrom jer smo naprosto bili "pioniri" ove igre:
1. Prođite sve situations-e *
2. Probajte sakupiti sve 3 zvjezdice u svakoj od njih **
3. Igrajte Terrorist Hunt da upoznate mape, prostorije i spawnove. Pokusajte kombinirati classic, extraction i defend mod
4. Nadjite si jos jednog ili dva igraca koji su tek poceli sa igrom ***
*Situacije vas najbolje nauce mehaniku igre, jer svaka situacija Vas uci odredjenu tehniku. Bilo to pretrazivanje, extraction, breaching, sniping...
**Prolaskom situacija sa tri zvijezdice (gold) ucite to sve isto jos jednom ali ovaj puta imate dodatne zadatke, ocuvati health, biti brzi ... itd
*** Ako igrate zajedno i svi ste podjednakog lvl-a lakse pohvatate neke stvari, ako igrate sa nekim tko je vec 100 h u igri, oslanjate se previse na njega jer je on za Vas semi Pro, njega kada ubiju vi se morate izgubiti hocete necete
Situacije vam donose renowne, renowni donose operatere, operateri donose nove mogucnosti, mogucnosti otvaraju prostor ka napretku.
Probajte do 20-og lvl lupat po terrorist Huntu, nakon toga probajte 20-ak lvl-a nabiti na casualu. Sa 50-im levelom po meni ste spremni za ranked matcheve. Mozda Vam se to sada cini kao dugacak put i sta ja znam, ali vjerujte meni i mojem 174. Levelu kada kazem da sam tada imao ovu pamet, sve bi drugacije napravio i potpuno bi drugacije postupio.
Imate jednu veliku prednost naspram nas, imate nekoga da Vam da savijet ;)
P.S. Fenix i jonnysmola trebate vidjeti kako decki igraju, nikoga nema u objective roomu, razbacani su po cijeloj mapi i ne puse one glupe objective killove kao mi nekada
I jos jedna stvar, podesite si ADS (Aim Down Sight) i sensitivity... vertical probajte sa 35, horizontal na 40 i ADS stavite na 50. Igrajte terrorist hunt da se priviknete ;) (promatrao sam jucer Nenada i Ninju, sporo se okrecete... pa sam logicno zakljucio da niste postavke dirali ni vi a ni easy)