Ja se iskreno nadam da ce mi ovi iz Sonyja vratit lovu od preordera. Al nebi bilo lose ni da serveri nekim cudom rade savrseno sutra, s gustom bi se igralo :)
Sto se tice modova, nekako sumnjam da ce bit jos necega, vec bi se oni hvalili na sve strane. Ipak, 11+ mapa bi trebalo bit dovoljno za najmanje 100 sati igre.
Btw, jeste li vidjeli da netko s sniperom igra? Vidio sam da ima dosta dobrih pozicija, pa da se slozi nekakva taktika...
Ima jedan specijalac sa sniperom, koliko smo do sada mogli vidjeti.
A pozicija ima dosta da.
Npr ako je bomba u prostoriji, par nas razvali barikade i makne se, a sniperom izdaleka jedan počne skidate ekipu
Uvijek su barem 2-3 u toj sobi.
S Gaz-om je jako tesko za igrati na nekim mjestima. Ocekivao sam da ona njegova crvena optika ima neke prednosti kao npr vidljivost kroz smoke ali nista od toga. S obzirom na to, nikako mi nije sjeo kao operater. draža mi je twitch s 417 puškom (je da je semi auto) ali ima dobar damage i recoil je ok. kada stavis optiku, laser, grip i muzzle break puska mrak.
Od obrambenih, najvise mi se svidja Kapkan, Mute i Rook. Svaki ima svoju neku ulogicu koje su zaista potrebne u svakom timu, dok mi je recimo pulse jedan od gorih likova (da bi lika skuzio s onim detektorom trebas stati ispred barikade a samim time pokazujes noge npr i ovaj sve sto mora je stisnuti okidac)
Jel igru tko kupio i igrao?
Edit: taktika sa skidanjem kroz prozore je odlicna ako igras protiv likova koji su zeleni u igri. Jer tko god se brani ne stane ispred jednog od mogucih ulaza. nebi bilo lose pokusati ali mislim da ce tesko prolaziti.
U subotu sam na beti isprobao taktiku obrane gdje smo ja i neki decko iz BiH otisli na najvisi kat kada su nas dronovi snimili svih 5 dolje u podrumu. Likovi su ulazili sa najvisih katova i stepenicama prema dolje, a vani su ostavili jednoga koji je s breaching charge-om probijao vrata (da nam odvuce pozornost), nas dvojica smo cekali ova 4 sta su usli kroz najvisi kat i poskidali ih odjednom.... eee to je bilo veselje :)