Torla , MarinkoP13
Momci bravo za oba ACE-a. 8)
Ne bih se složio da IQ nije counter Kaidu. Ako nemaš Thatchera/Twitch i nije veliki minus ako su na zidovima mutei ili bandit chargevi. Ako malo bolje znaš mapu lako ih je uništiti s kata ispod ili iznad s Ash, Zofijom ili Buckom. Ili direktno kraj zida s Maverickom. Zato jer već unaprijed znaš gdje su postavljeni.
S Kaidom je malo drugačije jer claw može biti postavljen na puno više mjesta i teže ga je pronaći. Mislim da će IQ tu itekako biti od pomoći jer će vrlo lako pronaći claw i u dosta slučajeva će se moći naći neki kut na soft wallu/flooru iz kojega će ga moći uništiti.
Na PRO razini to stoji... na našoj razini bojim se da ne... više manje je to lone wolf shema, a di ćeš ti u tri minute doći blizu obj, naći claw, naći kut ili soft wall i riješiti ih... bez čuvanja, upotrebe drona i svega što ide uz to.. a roameri te samo čekaju kako s njenim gadgetom blejiš po zidovima....
S tahtcherom dođeš, baciš EMP i to je cijeli skill.
Jedino ako Kaid igra Anchor... ti baciš EMP, on baci drugi Claw... i tako do tvog zadnjeg EMP-a... onda nećeš ništa otovoriti... to mislim da mi s njim, na taj način, trebamo igrati na određenim OBJ, gdje je hatch skoro pa najopasniji enter/kill point za napadače.... tipa kitchen hatch na Club Houseu
Bojim se da nismo na razini kvalitetne upotrebe IQ, njenog gadgeta, a u suradnji s ostalima u timu