viper89 Evo čitav novi info i na nasem portaluhttp://www.ffa.hr/index.php/vijesti/item/7230-rainbow-six-siege-sve-sto-trebate-znati-o-operation-grim-sky
viper89 evo malo slika nove hereford bace sta sam nabacio, realno ovo je zapravo potpuno nova mapa, sve je unutra drugacije. nisu to neke male sitnice ili soba tu i tamo, sve je vece i kompleksnije. Sam art je skroz drugaciji isto i nema day/night verzije vec samo jedna ova po kisi. jedino sta ima slicnosti je to eto znas da ima 3 kata, znas di bi trebala bit garaza di podrum itd al kako doci do tamo je sasvim druga prica
StarFox_N Torla Prijatelju ja jos uvijek cekam. Znas o cemu pricam ? :)Hmmm, ne baš... Javi na WP Da podijelis s svijetom onaj epic Mira ace.Jednostavno moras... :)
DarkPunisher xD Katastrofa...jedino twitch i buck bolje izgledaju.Btw kaj nije Rook bio neki mulat kad je bio Operation Chimera u onim videima?
StarFox_N xD Katastrofa...jedino twitch i buck bolje izgledaju.Btw kaj nije Rook bio neki mulat kad je bio Operation Chimera u onim videima? Sta nije Doc bio mulat ?F_i_C_O Za Rooka mi je više manje...drago mi je da su upicanili Twitch.
f_i_c_o xD Katastrofa...jedino twitch i buck bolje izgledaju.Btw kaj nije Rook bio neki mulat kad je bio Operation Chimera u onim videima? Mislim da je to bio doc , Rook se ne pojavljuje u videima ak se ne varam blitz izgleda kao da je uzeo banditovu droguZa Rooka mi je više manje...drago mi je da su upicanili Twitch.Da twitch konačno više nije potato xD
DarkPunisher Dada Doc je to bio pomješao sam...viper89 hahahah definitivno uzeo malo Banditove robehttps://www.youtube.com/watch?v=hkLUOuE_-5I
Torla Evo jedan Ace, po želji prijatelja Nenad_87 https://www.youtube.com/watch?v=TmlLBIIqrE0 I jedan od neki dan.... hvala BorkeX3 za Frost trap 8) https://www.youtube.com/watch?v=s7FQXeQWNCU
StarFox_N Torla Leison ace je bas izgledao easy.Ono s Mirom mi je bilo epic. Uspjeti izvući 1 vs 5 je baš "against all odds". :)Tko god je izveo nešto slično ili barem približno kao npr. clutch 1 vs 4 ili 1 vs 3 zna kakav je osjećaj.Mislim da niti jedna druga MP igra ne može pružiti toliko adrenalina, napetosti i zadovoljstva kao Siege.Tko god voli kompetitivne igre a iz nekoga razloga nije probao Siege ili mu barem nije dao ozbiljnijušansu može mu biti žao.Unatoč svim problemima koje prate ovu igru od početka Siege je genijalna igra.
StarFox_N Jučer smo odigrali 5 placemant mečeva. 4 dobili a u zadnjem meču svaku rundu izbacilo po jednog našeg igrača.I to svaki put drugog igrača. Nevjerovatno. Izgubili 5 .Novi Hereford mi se svidja ali premalo sam ga odigrao da mogu procijeniti koliko će biti balansirana mapa.Clash nisam probao ali mi se Maverick čini odličan. Stvaranje line of sighta s njegovim gadgetom je stvarno korisno.Puno će problema stvarati defenderima.Mislim da će se meta dosta promijeniti s novim operaterima.Najviše mi se svidjela promjena weapon sight misalignment.Prvo sam mislio da samo zabrijavam ali nakon više killova stvarno je to puno bolje nego prije.Sve u svemu zadovoljan sam updateom.EDIT:Jedina stvar kojom nisam zadovoljan ne nerf SMG-a. Slažem se s Torlom kada je rekao da ne želi da SMG-i budu toliko OP da su često main weapon ali ovim updateom totalno su ih uništili.Pa PC-u gdje ekipa puno lakše kontrolira recoil ok ali na konzolama više nemaju smisla.Po meni trebali su ih nerfati ali ne toliko. Mislim da ću na sve OP staviti pistolj kao secondary jer ovo nema smisla.
f_i_c_o EDIT:Jedina stvar kojom nisam zadovoljan ne nerf SMG-a. Slažem se s Torlom kada je rekao da ne želi da SMG-i budu toliko OP da su često main weapon ali ovim updateom totalno su ih uništili.Po meni trebali su ih nerfati ali ne toliko. Mislim da ću na sve OP staviti pistolj kao secondary jer ovo nema smisla.Ovo na hibani i smoke-u je užaš, jedino mi je drago što su smg-12 nerfali :
StarFox_N Da. Smoke je bas bio poseban zbog svog SMG-a. Jer si uzeo sacmu za napraviti setup a i za CQ.Zao mi je za Hibanu najvise. Da su joj barem povecali mag za primary da ima 30 metaka...
viper89 cek, mislite da su nerfali SMG-e samo secondary ili opcenito klasu SMGa?Jer ako su nerfali SVE SMGe od defendera onda su skoro svi defenderi dobili nerf.Ova secondary za SAS ili SAT jedinice neka su nerfali, onako imaju vecina Assault Rifle tako da su svakako jaci od defendera sa SMG. Secondary SMGi su onko uvijek bili OP, SMG 11 na Smokeu sa Acog never forget.
StarFox_N Samo secondary SMG. Ma previse su nerfali. Nema smisla uopce igrati s tim.Mislim da su s novim patchem sva primary malo poboljsali. Cini mi se da je recoil manji nego prije.Neki operateri su dobili veliki buff na primary.Kao npr. Buck i IQ na AUG.
viper89 thanks na info, vec sam se usrao kako ce marinko drzat tight kut sa vectorom da. to sa buckom sam skuzio na TTSu jos