Colony Wars :
CW Sun. Nostalgija.: ( Što se sličnih igara tiče, s Freelancerom nisam bio baš oduševljen, a pitanje je i kako će ispasti ovaj hajpani Star Citizen. Ali opet, to zadnje dvoje je više neki space sim, dok je CW bio space combat sim. No Man's Sky mi najviše djeluje na tom CW tragu po samom štimungu, ali proceduralno generirani svemir mi zvuči više kao jedna velika MP pizdarija umjesto pristojne igre za jednog igrača.
Vidis, meni je Freelancer bio odlican i igrao sam ga u nedogled. Nakon njega nisam uspio naci nista sto bi me privuklo kao on.
Colony Wars nisam uspio doci dalje od prvih par misija. Jednostavno sam zapeo na jednom dijelu, a u to doba nije bilo youtube vodica (nego samo Help iz PSX-a)
Star Citizen su toliko namlatili love da vjerojatno nece nikad izdati igru, nego im se vise isplati najavljivati module i brati lovu za njih ;;)
No Man`s Sky mi jednostavno zvuci predobro da bi bilo istinito. Ne mogu pojmiti kako bi to uopce moglo funkcionirati. Kad s druge strane imas DriveClub koji vec 9 mj. ne uspijevaju dici servere za PS+ verziju