Flipper Kada na novoj Star Wars igri rade jedni od najvećih kreativnih umova iz svijeta igara, onda znate da se priprema nešto zaista veliko i posebno! Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
resident_evil Sve dobro napisano osim šta si izostavio moj drugi najdraži serijal (jedno vrijeme bio i najdraži) zbog kojeg se proslavila. Mislim na Amy a serijal je Legacy of Kain ;) I sam čekam ovo igru već jako dugo i nadao sam se pravom traileru na E3. Čekanje se nastavlja i očekujem puno od igre! Obožavam Amy i obožavam Star Wars!
viper89 Svaka cast da ima jos netko tko zna odma spojit soul reaver uz to ime. ZivioZenska je rasturila sa tim igrama. Meni isto jedan od najdrazih serijala. Mislim da ce bas zbog toga ovo bit najbolja sw igra nakon kotora. Makar i novi battlefront bi mogao biti hit sa tom kampanjom.
resident_evil Malo je offtopic ali ne znam dal si znao da je ona također bila uz Silcon Knights koji su radili na prvom Blood Omenu. Zato je nastavila serijal i to ful uspješno. Od 5 igara jedino nije radila na Blood Omen 2 (najlošiji dio).Bila je radila i na nekim Jak & Daxter igrama. I onda sigurno znaš da su u prve dvije Uncharted igre, glasove posudili Simon (Kain) i Rene (Janos Audron).Nevjerojatno kako je taj serijal imao ozbiljnu i predivnu priču. Kako u zadnje vrijeme često dobijamo remake-ove mislim da bi mi ostvarenje snova bio remake Blood Omena i Soul Reavera. Ne reboot nego baš remake sa današnjim standardom. Perverzija bi to bila samo tako
viper89 Da,da sve znam al lijepo je procitat. Steta sto square ima prava na serijal, da je netko drugi vec bi i dobili nesto posteno. Uz mgs1 najbolji voice acting koji je prodrmao gaming industriju u ono vrijeme a drzi se jebacki i danas.
Raziel moj drugi najdraži serijalIzdajice jedna. :(Kad su titule kvalitete u pitanju, broj 1 je jedini broj koji uz LoK stoji.Šalu na stranu, Amy je stvorila jedno djelo koje se više neće nadmašiti za života.Ni ona, ni njeni budući naraštaji.