gusterko Uncharted 4 i definitivno novi : God of War mada ni sam ne znam koji je to vise dio ali najjaci serijal koji postoji na Playstationu
skyr3xx Novi MassWarcraft IVDark Souls 3Naučio sam prošle godine da preorderanje nije baš nešto najpametnije , ali uvijek ima iznimaka.
Icek Novi Chrono, Soul Reaver, Parasite Eve, Syphon Filter, Onimusha, Tenchu, Driver, Midnight Club. dot Hack, Dino Crisis, In Cold Blood, Chase the Express...
renda Nightmare Creatures 3,Fear Effect 3,Getaway 3,Soul Reaver(pravi nastavak,ne ove gluposti koje najavljuju),Max Payne 4,Vanquish 2.
StarFox_N Pa Nenade, slabo se javljaš ovdje, nadam se da ćeš nas obići nekad malo češće.Jako zaposlen u zadnje vrijeme pa sam svugdje neaktivan. Gaming, forum...nema me nigdje.Ne samo da cu vas obici nego cu se prebaciti na ovaj forum. Na onom forumu mi stalno cupaju zivce. Mucki provokatori.Nadam se da cete ovdje stvari drzati pod kontrolom. :)Ovih dana cu se vise aktivirati.
Solid_Snake Ejs, a kao dok smo bili ja i icek nije se držalo .Šalim se naravno, u svakom slučaju drago mi je što si tu.
StarFox_N Ejs, a kao dok smo bili ja i icek nije se držalo .Šalim se naravno, u svakom slučaju drago mi je što si tu.Nemam pojma tko je sada tamo glavni ali otelo se kontroli. Samo provokacije i podbadanja. Nema veze. Dosta o tome. I meni je drago da sam ovdje i sto vidim dosta dobrih ljudi.Da ne budem off.The Last Of Us 2, novi Fallout i The Elder Scrolls nabavljam bez razmisljanja.
Chaky Da mi lova nije problem, vjerojatno sve MGS5 znam da ce mi se svidjeti, a da ne moram vidjeti niti jedan trailer, sliku ili ne znam sta.Witcher 3 isto vjerujem da ce mi se svidjeti, ali ne mogu sakriti da su tome pripomogli ovi silni gameplay trenuci.Mass Effect 4, ako uzmem u obzir da su mi prva tri dijela bila odlicna.Ali dijete u meni (nisam trudan) bi najradije novi Medievil i Crash Bandicoot, radije nego Half Life 3 8)
danko-b bez razmisljanja bi uzeo chrono cross,persona,crash bandicoot tu ulazi i ctr i crash bash, micro maniacs, bugs bunny lost in time, baldurs gate, medievil, timesplilters, grinch i rebootani tomb raider :)
densetsu Da je više love, bez mudrovanja bih uzeo Xenoblade Chronicles X, Rise of the Tomb Raider, idući Mass Effect i Zeldu te kad/ako izađe The Last Guardian.
veigue Idući mjesec izlazi Deception IV: The Nightmare Princess za PS3 i PS4. Prvobitno ekskluziva za Vitu, ipak dolazi na ove 2 konzole. O njoj znam samo da je strategija... i to je to. Nikad nisam igrao Deception, nikad nisam ni čuo za Deception serijal do prije koji mjesec kad sam malo guglao Vita naslove... i ovo kupujem. Nisam vidio niti jedan gameplay video niti me zanima. Igra izlazi i na disku i na Store-u i to kupujem odmah po izlasku. Isto vrijedi i za Mighty No. 9 koji izlazi u, ko za vraga, 9. mjesecu.