Flipper Ne volimo baš glasine, ali nadamo se da je ova točna. L.A. Noire je igra koja se ne smije propustiti. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
praetorian Uuu da bar presao igru na ps3 i vrh mi je. Imam ju na steamu al mi na w 10 ne radi...Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Panacea Eh, nadam se da nece biti samo za Switch.Mogli bi remasterirati i RDR. To sam zapoceo na PS3, ali nisam nikad zavrsio.
someone Počeo sam dvaput na PS3 i svaki put stao negdje pri samom kraju. Mozda bi ovo bila sansa da prvi put do kraja odigram.
Icek Mogli bi remasterirati i RDR. To sam zapoceo na PS3, ali nisam nikad zavrsio.Također. S obzirom da R* izbacuje svoje starije naslove posvuda, vrlo lako je i to moguće. Još da i Midnight Club izbace neki stariji, kad već ne rade novi.
Nexus Uff...bilo bi odlicno.Verzija na PS3 je zbilja jako slaba sa tehnicke strane. Još kada bi i popravili vozni model...
gunner Meni je bila dobra.Jedino je voznja u ovoj igri besmislena, s obzirom da se nema nista za radit po gradu.Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
zontra Igram trenutno opet, Vice desk, uzivam. Vozni model i vise nego dobar. Samo da kretanje/pucanje poprave, stave vise side aktivnosti u grad, malo to uljepsaju i da bude tehnicki kvalitetnije i vjerojatno bih i kupio.
Zero Odigrao na X360. I ponovno bih, ali veća vjerojatnost je da ću to učiniti na PC-u, stoga mi remaster ne treba.