Jer sve ostalo su samo igrice.
Football Manager kao način života
BUMP ! Zašto ? Zato jer se sada može pročitati
Razocaran sam jer nema slike u odjelu
Veliki Blade je krstio novi portal... i to na najbolji mogući način. Skidam kapu.
...
I sam sam znao provest dane i dane u ovoj igri, ali dugo je već nisam igrao... najbolje mi je bilo počet sezonu s bratom, uzet 2 kluba iz iste lige i samo čekat međusobne oglede.
Super clanak.
Ja sam oduvijek htio uci u svijet FM-a ali nekako me ta kompleksnost ubila u pojam svaki put. Sjecam se kako sam kao klinac isao kod frenda na vecernje tecajeve Managera, i to na prvom mjestu kako savladati sve silne menije i opcije. Na kraju sam ipak presao na FIFU dok je FM ostao samo puka zelja sto mi je zao jer sam skuzio da u zadnje vrijeme vise vremena u jednom Career Modu u FIFI potrosim na transfere, slaganje formacija i uloga igraca nego na samo igranje utakmica. Mozda je vrijeme da polako probam savladati i FM...
Jedna zanimljivost vezama za FM je ta da je hoffenheim kroz igru nasao firminha. Mozda bas blade nade novog andrijasevica
Meni je pojam punih sedam godina bio LMA Manager, gdje sam potrošio tisuće i tisuće sati, vjerojatno više nego u bilo kojem drugom serijalu. CM/FM Manager sam igrao mislio 2011/12 sezonu i uvijek me je odbijao top down prikaz utakmice. Koliko sam vidio po YT, 2017 je dobio puni 3D prikaz utakmice? Nešto što je LMA Manager imao usavršeno još 2005, gdje je momčad fkt igrala točno onako kako sam zamislio i namjestio u opcijama.
CM3.
Taribo West besplatno u Hajduk cim se pokrenula nova sezona.
Mamic je mala beba prema nama u ta vremena.
Neka druga, dobra vremena.
Bravo Blade.
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Neću zaboraviti nikada cimera dok smo studirali u Opatiji kako je jednom oko pola 6h ujutro probudio sve u kući. Onakva mrcina od jedno 130kg tada izašla je u boksericama na dvorište, otresla laptop od pod, a cd-e izgrebao sa šarafcigerom jedno 500 puta. Par mjeseci čovjek igrao samo Managera. Nije učio, išao na ispite, a niti se družio. Prije toga čovjek rasturao faks. Ubio ga manager skroz. Spasio se kada je otresao laptop od pod, a cd-e izmasakrirao.
Ja sam uvijek s bratom igrao,on je navijao za dinamo ja za hajduk i tako smo igrali.
Morali smo obavezno obojica biti prisutni kad su se utakmice igrale i dogodi se sezona u kojoj on prije zadnje utakmice bjezi jedan bod.
Nas dvojica postavljamo taktike i igramo ja protiv kamen ingrada doma koji je ispao iz lige a on protiv osijeka doma koji je isto bio cini mi se 9 na tablici uz napomenu da smo bili bas jebeni i ostatku lige bjezali po 20 bodova najmanje.
Meni treba pobjeda a on ili da igra nerjeseno ili da izgubi ja u slucaju istih bodova sam drugi zbog gol razlike.
I on prvi sa osijekom igra i covjek izgubi utakmicu uz to sto je poludio jedva sam spasio mis i tastaturu,to je bilo bas nemoguce sanse ja nisam davao osijeku ni 1% i dobiju ga.
Ja ga maknem i cekam kamen kojeg sam u gostima dobio 6,krene utakmica ja vodim i tako do kraja i ovi meni zabiju gol u 74min za 1 i tako ostane x.
Zavrsimo sa istim brojem bodova a on prvak,tad tastatura nije prezivila!!
Ta dva rezultata da smo jos sto tisuca puta odigrali te utakmice nikad vise nebi bila.
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Još kad san prije 5 godina Angela Correu sa 17 godina kupva dok je igra tamo u pm, a tek Bale, kad ga je Totts posla na posudbu kad se pričalo da je največi propadnuti talenat da bi ga godinu kasnije Real platija 100+ milja... Činjenica je da veliki europski klubovi koriste usluge scouting službe koja radi sa SI
Da li ovaj serijal ima kakav history mod? Gledam upravo Barcelona Legends vs Manchester United Legends I bio bi mi gušt uzet klub tamo u 1998. I krenut od tada igrat sa tadašnjim igračima.
Ima. Football Manager bilo koji od prije.
Nažalost, to je preveliki napor za kompjuter. Već ova ogromna baza igrača zna usporiti rad najjačih procesora, što bi tek bilo da se ubace neke legendarne generacije.
Pogledaj po fm forumima ima miljardu custom rostera sa starin igracima i ekipama.
Fm-base se.zove forum ako se ne varan
Ja brijem da sam ja jedini gejmer na ovom forumu koji ne brije na nogomet i sport...xD
Ja brijem da sam ja jedini gejmer na ovom forumu koji ne brije na nogomet i sport...xDNisi :
E sad mi je lakše...Ja brijem da sam ja jedini gejmer na ovom forumu koji ne brije na nogomet i sport...xDNisi :