Evo nakon pozivnice Solid Snake-a,došao sam i ja na ovaj forum.
Kaj da kažem o sebi,na stari dobri GamePlay sam se registrirao davne 2006. kao balavac koji je samo spamao s glupim postovima i pitanjima,ali sam u vrijeme od registracije do danas zavolio sve vrste foruma (po starcima,čak i previše) pa konstantno visim po rebootu a i sada ovdje. Sazrio sam pa i manje pišem,ali trudim se da napišem nešto kvalitetno.
Prije sam pisao puno više jer je sve nekako bilo bolje,ekipa bila bolja,postovi kvalitetniji a općenita atmosfera vrlo ugodna. Od zatvaranja GP-a,pa do nastanka Next Levela i sada Reboota,puno manje pišem. Razlog tome je što kao i u stvarnosti,(najćešće) govorim/pišem kada mislim da nešto pametno mogu reći i obrazložiti. Drugi razlog je definitvno i pad općenite kvalitete postova na forumu i vjerovatno nekakvo zasićenje,tj. nemogućnost održavanja kvalitetne rasprave. Očito je da ova kriza utječe i na nas gamere,pa pozdravljam svaku promjenu nabolje.
Što se tiče gamesharea,počeo sam pri kraju PS3 konzole i nastavio sada sa PS4. Taj gameshare mi dosta pomaže (osim kad dolar odluči odleti u nebesa) jer mogu odigrati sve što želim sa manjim investicijama. Osobno,više volim digitalne verzije igara jer nemam neki kolekcionarski duh u sebi i volim što iz topline moga doma mogu skinuti igru i igrati.
To bi bilo to. :)