foggy zasto mislis da je meni bitno sta je najbolje za Nintendo? Ti si stvorio sebi sliku u glavi da sam ja najveći Nintendo fenboj ikada i jases na tim valovima vec neko vrijeme. Svako malo me nazivaš tako samo da bi discredit moje mišljenje. Jadno je to druže.
Da ja najviše volim igre koje Nintendo radi , ne jer ih radi Nintendo, nego jer volim tip igara koji igrom slucaja oni radi (i ne samo oni). Jel to sta krivo?
Gaming je jos jedini passion koji mi je valjda ostao i nalazim vremena na kapaljku za njega jer ga jednostavno nemam. Odlucio sam ono sto ga imam uživati u igrama koje me zanimaju, a ne ulaziti u sitna crijevca nebi li si jos pokvario iskustvo. Dodje ovdje nešto napisati i udjem u DK temi u normalnu raspravu sa @DarkPunisher i on krene ismijavati i spominje mi Last of Us (pojma nemam zašto). Čemu? Kasnije smo našli comon ground, ali zašto uopće treba doci do toh idiotarija.
Jel ne može biti da se meni nešto svidja, a npr tebi ne? Jel mora biti samo jedna strana u pravu. Ja se vise ne palim na teske igre (za to mi ostaje From Soft jednom u nekoliko godina). Meni je Donkey Kong bio lagana igrica za razbibrigu i nije mi težina bila problem. Nekom je problema, ok, ali jeli odmah de facto to mana igre?!
Nintendo igre nisu teske jos od N64, samo smo bili mladji pa nam se mozda činilo težim. Meni igre sada više služe kao opuštanje i bjeg od stvarnih problema koje svatko od nas ima u životu i ne treba mi dodatna frustracija.
Dobra stvar igara je sto svatko od nas igra iz svojih razloga i gradi svoje mišljenje na temelju stecenih iskustva iz istih. Ne treba mi novinar i neki tamo Pero reći kakva je igra. Ja osobno 90% ne vidim sta njima smeta kod igara općenito. Ja ih ne gledam tako.
Ne pisem nesto puno o ovoj igri jer nisam imao vremena daleko doci pa se ne zelim zaletiti sa mišljenjem, ali i zato jer neki ogade temu pa čemu onda?
Imam nekih 5 sati valjda u igri i ja ne vidim te probleme kao drugi, ne jer sam fenboj, nego jer mi ne smeta neki lik koji se pojavio do sada u dvoje cutscene i nazvao me tri puta na radio. Ničem nije pridonio da bi mi "ogadio" igru. Igra ima NPC. Kako se usudila. Prvo nije prva metroid igra koja ima, drugo moraju valjda pokušati nešto novo. Dali se isplatilo, ne znam.
Open World ne znam, nisam puno igrao, ali meni služi više kao nesto sto povezuje ove kao dungeon i da malo breaka tempo. To sto me netko nazove i kaze da trebam ici na ovu stranu meni nije nimalo smetalo jer se iovako gubim ko magarac u magli u open world igrama. Nije da lik kada udjes u dungeon cijelo vrijeme govori kako preci level. Da su isli kopirati Zeldu (koja se meni uopće ne sviđa toliko kao open world, ali eto svakom njegovo) ja ne bih ni zaigrao ovu igru. Ne zelim to, ne zelim stotinu stvari na mapi za raditi i obavljati. Dali je moglo potpuno bez open world? Vjerojatno je, ali meni kao takav u ovoj igri ne smeta da bi mi to uništilo dojam o igri.
Receno je da nema noviteta. Taj novinar koji je to rekao je lažov. Kratko, jednostavno.
Spominje se Metroid Dread gore(kojeg i ja volim). U toj igri se takodjer nisi mogao izgubiti i da hoćeš i nije dovela nikakve vece novitete. Kako sada to tamo nekom valja, a ovdje ne? Ne kuzim više gamere uopće.
Ne pada mi vise na pamet tražiti svaku sitnicu igri da bi bio ljut na nju i da se nasilim sam sebe razočarati u istu. Nikakvoga smisla mi to nema. Ako me i neka igra vise ne prihvati jednostavno ju prekinem igrati. Ne zamaram se s time sta je toliko loše i idem drvljem i kamenjem na nju. Dovoljno mi je da prihvatim da nije za mene i to je to.
Nas nekoliko ovdje igra Nintendo igre, a još manje nas ima Switch 2. Ali ako bas hoćete da ne pišem uopće ni u tim temama jer ostale izbjegavam ionako posto me se odmah prijavljuje moderaciji za nasilje i pokušaj ubojstva, necu ni tu pisati. Pa hejtajte do mile volje na temelju clanaka po igrama koje niste igrali, a mozda ni ne planirate.
Od sada se vise neću uopće upuštati u ove jeftine provokacije jer nema smisla ovako trošiti vrijeme. Ugodan dan.