Poz novoj i staroj ekipi sa gameplaya, mozda i onima sa isss-a ako vas ima.
Forum sam nasao sam, guglajuci Solid Snake moderator.
U sheranju ne znam da cu skoro ucestvovat konzola mi je na posudbi ja nemam vremena kao nekad plus uglavnom igram propustene retro igre koje su mi visestruko kvalitetnije iskustvo pa bi mi bilo zao da ih propustim. Svakako sve pohvale za ovaj projekat, ali izgleda da je jedino Solid primjetio moj potencijal. 8)
Posto ne znam vise sta da pisem, moram da se pohvalim da sam u skorije vrijeme postao Gamification project savjetnik za Remedy (Max Payne) tako da svi vi koji mislite da mozete povezat svoj hobi/ljubav prema igrama sa stvarnom poslovnom preokupacijom ne odustajte nikad ne znate sta vas ceka iza ugla. Za ove koji nisu upoznati sa gamification pravcem, guglajte jbg.
Naravno pozdrav iz Sehera, po ko zna koji put krecemo ispocetka ali sa razlikom u godinama i valjda pametniji i iskusniji. Jedino ako se nije Anton Bosnjak registrovao onda zanemarivam svoje godine i iskustvo.
Voltriz
[deleted]
Yeeeeah i voltriz nam stigao :
Dobrodošao i molim te da vratiš stari avatar s RBT
Pozdrav!
Jednom kad budes imao vremena, otvori topic i malo nam pojasni sto je to Gamification advisor i kako to izgleda u praksi ;)
Evala Grbavici! :
https://www.youtube.com/watch?v=zlr0MQUP_DM
dobrodošao :)
Welcome
Sent from my GT-I9505 using Xparent Skyblue Tapatalk 2
pozdrav druže! jesi prodao tombe?
Welcome to the club
Pozdrav susjed :
Hvala na dobrodoslici, otpozdrav svima a posebno Blitzu zbog numere i kvarta. 8)
pozdrav druže! jesi prodao tombe?Tombe nisam ni kupio ispalio me frajer a vec sam bio dogovorio sa Icekom o dealovima, sve propalo pa ne smijem u Rijeku ici.
E yebat ga, bome šteta
Pozz druže voltriz, nadam se da ćeš biti u mogućnosti češće biti tu .
Čuješ li sa sa S3ph-om i res-om možda, da ne bi bili voljni registrovati se, tj. ako nisu izgubili volju za forumima .