Ja sam odradio solidan posao sa 2704, ali nažalost motam se oko iste brojke, najniže pao na 2598, najviše otišao na 2724. Plat je teško za probiti, pogotovo kada ove sezone ekipa forsa Hanzu i Doomfista više nego ikad (iz meni potpuno nejasnih razloga), ali probat će se.
Jer su ljudi probili trik za dizanje sr u kompu. Odaberes lika koji malo tko igra, i 1trickas. Igra ima algoritam i po tome te stavlja u matcheve po tom algoritmu. Npr ako igras orisu, i ako si iznadprosjecna orisa stavljat ce te u match sa boljim igracima i u comp u kojem ces dobivat. Doslovno vec prije matcha zna koji ce tim dobit. Ako uzimas mercy, reina ili nesto dugo sto je jako cest pick, rankirat ce te s drugim mercy i reinovima i gurat s igracima s slicnim skillom.
Znaci, sucky doomfist koji krepava svakih 30 sek ce bolje proc nego prosjecni rein koji zapravo i radi nesto u partiji.
Neki lik je postao video u kojem objasnjava kako je uspio doc do top40 samo sa bastionom, zato jer nema puno ljudi koji mainaju bastiona pa ga je stavljalo u timove koji su po defaultu bili odredjeni da pobjede.
Tuzno je sto se zapravo ne gleda teamwork u team based igri, nego individualni preformance. Znaci gledas svoje dupe cijelo vrijeme i bit ces rankiran puno puno vise nego da gledas da ti tim pobjedi.
Edit: i taman bio pro koji je na proslom placingu bio u top 500, recimo da je pao na silver u jednoj sezoni. Sljedecu sezonu kad bude igrao placing, stavit ce ga u silver za 50 +- sr. Toliko im je broken placing. Jer sve zavisi di si zavrsio sezonu.