Stigao patch, a s njim i micro missles za D.Vu, te potpuno nova Mercy ilitiga kako je vole sad zvat čista Battle Mercy. Uz to stigao i Junkertown.
Ove promjene kod Mercy i D.Ve su stvarno napravile velike promjene u igri. Gotovo u svakom meču koji sam igrao sam imao brojke debelo iznad prosjeka (kao i oboje kolega iz moje grupe), a sa Mercy sam bio već u prva 2 igranja on fire preko 60% meča. S jedne strane je ok što nema više resurectanja 5 ljudi odjednom nakon što se ona krije negdje iza ugla dok drugi tuku, al s druge strane ova pretjerana mobilnost i skakanje s jedne točke do druge dok heala, boosta, puca i resurecta jednog po jednog svakih 30 sekundi (ili instantno i drugog ako okine ultimate taman) je suludo. Slobodan let u svim smjerovima je čini maltene nemogućom za pogodit ako znaš što radiš i ako nisi naletio taman na ultimate od soldiera ili pred nos bastionu.
D.Va sada kada može istovremeno letiti, pucati standardo i ispaljivat micro ju vraća u situacije di doslovno možeš nosom ići na svih i plesati između navedenoga i defense matrixa. Sama činjenica da radi sad više damagea joj puni ultimate pun kurac brže nego inače.