chono7 Predobar filmić. Blizzard je vrh za cinematice! Napredovali su do epskih razmjera i to je sad stvarno vrhunska produkcija i kvaliteta. https://www.youtube.com/watch?v=NWa41eJjr0c
gibanica Waifuwatch ono sto su nekad bili state of the art animirani filmovi to ne da su cinematici u igri nego tako igra i izgledasad me zanima sljedeca expanzija za diablo i kak ce taj cinematic izgledat
gibanica cek beta je bila open svima? fug trebal sam onda probat mislil sam da je invite onlyinace who da best girl? Solid Snake odlican post za igre blizzarda ali bome cu rec i za sc2 si tocno napisal ali ono sto je niti jedna igra nebi smjela vise doc na broodwar nivo jer perfektan balans je problem sam u sebi jer unistava experimentiranje i zabavu
Tzereen Cratos Oprosti, moj previd, za PS4 je, zaboravio sam reć. Jel ti i dalje odgovara? U biti, javi se na PM ak trebaš.
viper89 Probao sam jednu rudnu, isprva mi je igra izgledala bas bezveze i art stil koji mi nikako ne pase ali cim pocnes igrat sam gameplay je ludnica.Predobro. Fantastično se vrti a sama veza je vrhunska. Probao sam Tracer i fantastično je za igrat.Hvala Tze za early kod
Tzereen Nemaš beda. Meni je super. Da, nije ni meni isprva taj cartoony look pasao, al fakat je ispolirano do bola. Baš kak Blizzard zna.Super zarazno! Tek sam 6-7 likova probao od 21, ali fakat su skroz različiti.