Problem je sta nema vise tolko ucinkovitog countera za Bastiona. Mislin da su sad Roadhog I Tracer jedine validne opcije za brzo rusenje.
Overwatch
I to stvarno trebaju biti skilled igrači da bi im uspjelo. Pogotovo Roadhog. Zato mislim da ovakav Bastion bi bio generalni kaos a pogotovo na nižim razinama igre.
I koliki vam je SR bio ove sezone? Meni je najviši bio 2800, najviše igrao Reihardta i Lucia.
2511, i onda zaredo par postenih poraza zbog idiota i trollova... Nakraju vratio na 2489 i reko dosta. Najvise igro Anu, McCreea i Reina.
Na PCu san bija u grandmasteru dosta vrimena, sad san pa na 3950 , na PS4 je najviše šta san bija 3200.
ma ja mislim da je ok bastion. ironclad je samo u sentry i tank modu pa nije toliko OP. recon je napokon viable, heal on the go i manji spread je dobar buff. a gengu je counter samo na nižim ligama, iznad diamonda bastion prestane pucat ako vidi da gengu deflecta.
sombra mi izgleda kao dobar counter bastionu jer kad ga hacka ga izbaci iz sentry moda i onemogući mu healanje pa ga može relativno lako ubit.
ma ja samo jedva čekam patch da nerfaju roadhoga. najiritantniji lik osobno. tank koji one shota bez ikakvih boosteva i ulta i uz relativno malo truda 80% heroja, ma daj molim te.
Novi Bastion će opet napraviti sranje u novoj sezoni, kao što je bila triple, quadruple tank meta. A Roadhog je dobar kakav je, ja ga ne igram, ali kad me ubije kriv je ili Reinhard koji baca firestrike (idiot) prije nego je hook na coldownu ili sam out of position. Lik je ultimate charge i nije ga nikakav problem riješiti uz focus fire, doslovno nema šanse jer je ogroman, a Ana ga više ne može spasiti. Sad će biti neupotrebljiv ako nerf prođe kao s ptr. Vraćaju se Zarya i Reinhard kao jedni tankovi i to mi se ne sviđa. Trenutno je igra fenomenalno balansirana. Jedini DOS koji nije skroz viable je Mccree, jer Soldier obavi sve bolje od njega. Dobra Sombra je nešto što bih htio svaki game u svojoj ekipi jer je odlična i za control point push i za sustain s healthpack hack.
teasan novi lik. neka klinka iz numbania koja je dobila nagradu u robotici i AI-u. navodno da će bit neki pukoliki omnic tank. cool stuff. nadam se da će bit frontline tank i moć blokirat rainhardtov ult ako ne će još uvijek rainhardt bit najbolji tank.
To je jos sve u fazi nagadanja, al da bilo bi vrhunski , primary bi triba bit neki laser a ult da uspori sve neprijatelje, ko stvoreno za usporit load. Ja san se nada doomfistu ko glavnom dmg dealeru..
ako će releaseat po jednog heroja za svaku ulogu i ako je 25 heroj doomfist on bi trebao bit onda defense hero
Aj da dobijemo jednog igrivog defense heroja napokon
Utjece li Offseason ista na sljedecu sezonu?
Iiii opet se vracamo na Doomfista
Pozdrav ekipa,
probao sam doci u kontakt s nekim iz FFA preko twittera, ali neuspjesno pa sam napravio account ovdje čisto da vam javim da postoji regionalni Overwatch community www.owadria.org i danas do 15h traju prijave za drugi kvalifikacijski kup za regionalnu ligu.
Više detalja na https://owadria.org/rur-owadria-league-rowal/
Na webu mozete naci i link na discord gdje je community :
večeras će objavit blogpost za 4. sezonu
patch je stigao!
http://masteroverwatch.com/news/92-overwatch-patch-notes-february-28-2017-game-browser-ana-bastion-changes
ptr bastion je prošao live nepromijenjen
We're all bastions now
http://www.dbltap.com/posts/4654598-breaking-orisa-revealed-as-overwatch-hero-24?a_aid=41302
na papiru izgleda odlično! budemo vidjeli kakva će bit u borbi. izleda kao neki hibrid između svih tenkova. oružje je neš između zarye i d.ve i barrier je neš između winstona i reinhardta. najbitnije je da ta barjera blokira reinov ult.
i da već nerfaju bastiona sa 35 na 20% ide ironclad. to je dovoljno
orisa odgođena za neki drugi dan.
izbacili novi patch na ptr. jako interesantan
Ana
Biotic Rifle
Damage decreased from 80 to 60
Biotic Grenade
Impact damage reduced from 60 to 30
Impact healing reduced from 100 to 50
Junkrat
No longer hurts himself from his own explosions. (Effect added to current passive: Total Mayhem)
Orisa
Fusion Driver
Magazine size lowered from 200 to 150
Supercharger
Cost increased by 15%
Sombra
Stealth
Sound effects and VO distance for entering and exiting Stealth reduced to 15 meters.
Translocator
Cooldown reduced from 6s to 4s
Winston
Barrier Projector
Cooldown now starts when the barrier is placed, instead of when it ends
Zenyatta
Orb of Destruction
Alternate fire recovery reduced from 1s to 0.6s
Orb of Discord
Can now target enemies through barriers
Sjebase mi Anu, krasno :(
Ostale promjene su dobre, pogotovo za Winstona i Sombru...
Prošle sezone sam tek počeo igrati Anu, a sad kad sam konačno postao dobar s njom ide ovakav nerf. Malo je too much
ma ja mislim da je nerf taman. po meni će još uvijek bit glavni healer samo šta sad neće moć carryat 2-3-4 tenka sama. trajanje boosta na healanje nisu dirali šta ono glavno kod biotic granate. baciš granatu i lucio amp upa heal i digneš tenka sa 1 do max instantno.
Tu tužnu Anu nerfaju misecima, sa ovin nerfon i Mercy buffon imamo novog main healera i sve više će se slušat najdraži/omraženiji qoute ''heroes never die''
ana mains rejoice! revertali su neke nerfove i dodali nove tweakove. stiže danas.
We just pushed out a new build with some more changes to test out:
Sombra
Hack
Hacked healthpacks can now be seen through walls for her allies.
Zenyatta
Orb of Destruction
Weapon spread removed.
We also have another build in the works, that will probably hit some time tomorrow. This build will include these changes:
Ana
Biotic Grenade
Impact damage and healing reverted to live values
Zenyatta
Orb of Discord
Targeting through barriers has been reverted
Bolje ovako, nerf Ane bi iz korijena prominilo metu, mislin da je onaj najigraniji hero uz Zaryu na 3000+
Hvala k, prakticki mi je main postala jer ju rijetko tko igra na konzoli...
ja bi joj samo pustio onaj nerf na dmg od granate. 60 je preveliki dmg.
jedva čekam da orisa dođe live. isprobao sam ju i baš mi je zabavna
Ima nekog da mi pomogne sa placement matchevima? Nisam nešto posebno, ali mogu solidno odigrati healera ili što god treba :)
Ima nekog da mi pomogne sa placement matchevima? Nisam nešto posebno, ali mogu solidno odigrati healera ili što god treba :)Pc ili ps4?
PCIma nekog da mi pomogne sa placement matchevima? Nisam nešto posebno, ali mogu solidno odigrati healera ili što god treba :)Pc ili ps4?
orisa ide live 21.3.
izbacili video o dizajnu iza nje. fora. čak pokazali zaryu u alphi sa miniganom od bastiona umjesto graviton guna
sebi i frendici sam naručio 2x D.va necklace i sebi reaper plushie. Već mi stiže pachimaru plushie
jako zanimljiv patch došao na ptr.
nerf/buffali su lucia. rekao bi više buff nego nerf al ajd. dodali novi attack route na eichenwaldu, ali ono o čem se najviše govori je novi sistem određivanja pobjednika na 2cp i hybrid mapama.
Lúciowallride sad izgleda https://gfycat.com/AdmiredWildChameleon
Sonic Amplifier
Projectile speed increased from 40 to 50
Alternate fire now considers vertical orientation when knocking targets back
Crossfade
Song's area-of-effect radius decreased from 30 meters to 10 meters
A temporary in-game visual has been added to illustrate this radius (it is only visible to Lúcio and his teammates)
Heal Song
Healing-per-second has been increased by 50% (also applies to Lúcio's Amp It Up ability)
Sound Barrier
Radius decreased from 30 meters to 20 meters
Wall Ride
Movement speed increased by 30% when wall riding
Lúcio now receives a burst of speed when leaping off a wall
Developer Comments: Lucio has often felt like a must-pick due to his raw healing output and the versatility of providing a speed bonus to your entire team. The goal of these changes is to keep those elements feeling strong, but making them harder to apply to everyone on your team at all times. The end result is that he should feel stronger with teams that he can stay close to but not as strong when on teams with heroes that are often spread out (such as Pharah, Widow, Genji, etc). Much of Lucio’s character power was tied up in his large passive auras, which caused other elements of his kit to be weakened over time in an attempt to balance him. Now that his auras are more focused it will allow them to be much stronger and allow Lucio to be more active in his role.
novi boop https://www.youtube.com/watch?v=b0Lit2JdJr8
ovo je nova eichenwald ruta https://streamable.com/9uolf
i objašnjenje za novi sistem pobijede
THE BASICS:
A team no longer has to completely capture one more objective than their opponent to gain a win. If both teams have the same score and run out of time, we now compare the maximum capture% of each team on the last objective they were both trying to complete. The team with the highest capture% on that objective wins. This is not based on the progression points at every 33%, but is on a completely granular scale of 0-100%. The three "pie pieces" still function as before, so if attackers take 50% of a map but wipe out then the minimum capture% decays down to 33%. We show the maximum capture% with an orange triangle placed around the capture circle.
Let's go through some examples on Assault maps.
Example 1:
Team A on offense takes the point 1 and point 2 with 3 left, earning 2 points.
Team B on offense takes point 1 but fails to take point 2.
Team A wins with a score of 2-1.
(This is unchanged change from live.)
Example 2:
Team A on offense takes point 1, doesn't take point 2, but in one hard push was able to reach 73% captured before the defenders wiped the offense and the capture progress returns back to the second tick mark at 67%.
Team B is now on offense, and they take point 1. To win the game, team B now has to reach 74% captured on point 2 to win 2-1.
Example 3:
Team A on offense is completely shutdown on point 1, not even achieving 1% of capture progress.
Team B on offense is ALSO completely ineffective at taking point 1, not even achieving 1% of capture progress.
The score is 0-0 and this is still a tie.
We expect this to happen WAY WAY less often than live, as it requires there to be NO time that either offense had a player uncontested on the capture objective.
Example 4:
Team A on offense takes point 1 and point 2 with 3 left, earning 2 points.
Team B on offense takes both points with 0 left, earning 2 points.
Team A now has 3 minutes to try to earn just 1% capture progress on the first point. The instant Team A has a player on point 1 without a defender being there, they will win.
While all these examples are on Assault maps, remember that this also affects the first objectives on maps such as Numbani and King's Row.
So what does this all mean?
Well, it means that defenders will need to make sure and contest the objective by having a player on it much more than before! Small differences in capture percentages now matter. Getting full held to 0% capture progress on a point is now a really big deal.
Competitive play is available with both Hanamura and Eichenwalde, so when you play on PTR you'll definitely get a map where the new tiebreaker system could be the difference between winning and losing! We're looking forward to feedback on how it all works, from the feel of the new system to how the UI can be improved.
Dobra fora za 2CP mape, sviđa mi se rješenje. Lucio je po meni dobio buff jer ionako se dobri igrači drže skupa pa se neće toliko osjetiti smanjenje aure (koja se sada vidi btw), a dodatni heal i projectile speed su jaki buffovi.
Jadni moj Zen ostaje bez ikakvog buffa, čak se i Mercy počela igrati puno više na high SR gejmovima
stigao peč. sve do ovog zadnjeg ptr patcha ubačeno.
Orisa je pravo izbalansiran lik, napokon su iz prve pogodili kako triba napravit lika. Možda da malo nerfaju shield jer ako ga bacis na chokepoint vridi zlata. Sama po sebi upije dosta metaka al opet ima ogroman hit box. Ne virujen da će se nagledat competitiva zasad al u pubu je u 90% partija.
stiže nam novi event! https://playoverwatch.com/en-us/events/uprising/
https://www.youtube.com/watch?v=cpGrY9i8TSA
prvi koj nije povezan sa nekim "slavljem" nego je vezan uz lore same igre. vraća nas u vrijeme aktivnog Overwatcha i omnic napada na London. Donosi nam skinove uniforma. i novi coop brawl. ovog puta se ne borimo protiv zombie robota nego protiv... normalnih robota
ugl izgleda jako jako kul
pretpostavljam da sa njime dolazi i patch u kojem se mjenja lucio
Genji i McRee dobivaju genijalne skinove, samo radi toga će se isplatit igrat :)
Jučer skinuo trofej za Winstona, udarit ih 6 dok je aktiviran Primal rage.
Igram opet skoro svaki dan, ta 3-4 lika koji mi trebaju za trofeje još, ali bez ikakvog pritiska, guštam u igranju.
Ionako su mi Reaper i Zenyatta postali jedni od dražih.