Ne igram, igrao sam jedino open betu cca sat vremena, cudno mi je da jedna igra moze dobit titulu najbolje igre za 2016-tu gdje trcis/skaces ko muha bez glave vamo tamo bez ikakve price...
Moze igra bit zabavna kao shooter kao sto je i doom vecini ekipe zabavan gdje isto nema price al da je najbolja igra... pored jednog Uncharteda 4 mi je to neshvatljivo...
Crtic grafika mi ne smeta jer mi je recimo walking dead od teltale-a odlicna igra :)
Pa gle, prvo i osnovno mjerilo za određivanje koja igra je bolja bi bila količina zabave koju možeš iz nje izvući.
Ja se slažem da je Uncharted 4 remek djelo i uživao sam igrajući ga, vjerojatno u tih desetak sati više nego sam uživao u prvih 10 sati Overwatcha. I kad sam prošao Uncharted, spremio sam ga i odložio za neku drugu priliku. Sigurno ću ga odigrati opet i definitivno ću ga pamtiti kao jednu od boljih igara koje sam igrao, ali kao igru koja je obilježila moju gejmersku godinu definitivno ću pamtiti Overwatch. Par stotina sati zabave i ni u jednom trenutku mi nije dosadila ili bila manje interesantna.
U konačnici, mislim da bih možda i glasao za U4 za igru godine, ali mislim da nema potrebe za čuđenjem na odabir Overwatcha jer je igra stvarno genijalna i treba joj dati malo više od sat vremena da skužiš zašto.