Is this real life? Ovo nikako nisam očekivao  igra izlazi sljedeće godine i izgleda prekrasno. Uživajte!
Iako imam PS2 i PS3 original ovo kupujem bez ikakvog razmišljanja. Ne znam za vas ali ja sam presretan.
Najbolja igra od Uede i jedna od najboljih svih vremena. Prešao sam je  3-4 puta i svaki put uživao.

https://www.youtube.com/watch?v=tPUScOJWrW8

Dormin je sebe nazvao po ovoj igri...

da,da,da

predivno
http://www.ffa.hr/index.php/vijesti/item/4732-legendarni-shadow-of-colossus-stize-na-ps4-u-novoj-preradi

Dormin je sebe nazvao po ovoj igri...
Lol. Ueda je moj tata.

Fenomenalno izgleda igra. I na PS2 je bio gust lutat svijetom i uzivat u misticnim lokacijama, na PS4 ce to biti nesto posebno.
Ovo je bas primjer igre koja zasluzuje remake jer se radi o unikatnoj igri o klojoj ce se uvijek pricat kada
se povuku rasprave jesu li igre nesto vise od obicne zabave.  Ako ovo prode dobro, a vjerujem da hoce. Veliki su izgledi da i ICO remake dobijemo.

Ako je remake, onda očekujem kolosuse koje nisu mogli napraviti.

Ako je remaster, onda je malo besmisleno.

Remaster je. Ne remake.

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk

Sluzbeno je remake. Na cemu ste vi. Pogledajte koliko je toga novoga sa tehnicke strane. Da je samo remaster bio bi up rez postojece kolekcije. Ili igru pamtite puno bolje nego sta je izgledala u remasteru ili nemate pojma o cem pricate.

Vidi se da su zadrzali neke stvari poput animacija pogotovo za colossuse da ne bi narusili feel originala al ovo je remake. Mozda ne u produkciji kao ratchet recimo al bome je dosta dobro.

Uglavnom, isto ko crash. Tamo su zadrzali layout i geometriju originala. Cim ti remakeas assete to je remake, sad kako ce PR spinat to i nazvati je za tebe kao gamera nebitno. Onak se razbacuju sa tim pojmovima remaster i remake svako malo drugacije (primjer ratcheta su isto zvali remaster pa reimagening) Crash zovu triple A remaster a remake je lol. Ti ces dobiti nesto sto ce bluepoint nanovo razviti a to je tehnicki remake.

Složio bi se da je puno bliže remakeu nego remasteru.
Izgledom je ovo prevelik iskorak u odnosu na HD kolekciju da bi ih se stavilo u istu koš.
Što se tiče novog sadržaja u obliku collossa, ne bi volio da nešto forsiraju na silu, pogotovo ne bez Uede.
Ako on ima želju nešto ubacit u igru a nije uspio prvi put mislin da ima svo pravo na to. Resident Evil Remake i Lisa Trevor dio je najbolji primjer toga.

Bluepoint su fakat vrhunski developeri. Gow, ico & soc, mgs (posebno dobra)... samo pumpaju igre. Bas bi volio da naprave svoj IP koliko su tehnicki dobri. Da ne spominjem Uncharted collection koji je doslovno perfekcija na PS4.

Po meni su trebali ovo ostaviti za kraj konferencije. Realno, niti jedna od ostalih prikazanih igara ne moze stajati pokraj ovog, pogotovo sad kad je graficki nabrijano.

a si skuzio nepostojecu reakciju publike, reko niste normalni koji vam je K.

https://www.youtube.com/watch?v=YtHk1vRmz7s

Uglavnom ovo je bila igra na konfi koja te bas ono pogodi u srce kad skuzis sta je

moja najdraža igra ikad,skup sa Chrono crossom :), jedva čekam...

Dobro sto je sad? Sam Sony tvita da je remaster.

Nije bitno.
Jutros su rekli u post show da je "rebuilt" lol. Vidis da igra nema ni remake ni remaster u nazivu. Samo SOTC.
Ako se imalo razumijes u tech i vidis sto radi blueprint vidis da nije obican remaster... igra nije sad potpuni nanovo rad kao FF7 al bome nije ni remaster.

Uglavnom americki PS spominje rebuilt i remake fore a EU remaster... ti ces dobiti igru koja ce biti itekako veliki skok u usporedbi sa HD remasterom sa PS3, od novih asseta, novih i starih animacija, osvjetljenja, vegetacija itd. A to jednostavno prelazi sfere remastera.

Dobro sto je sad? Sam Sony tvita da je remaster.

Akcijski RPG.

Što god da je, igrat će se  :

Ček, pa jel nije bio već SotC remake, ono s  Icom u bundleu?

Nema mi igra onaj feel sa ovakvim vizualima, mozda si brijem samo, nezz.