Fenix Nakon ovoga organizatori E3-ja će definitivno razmisliti hoće li im dozvoliti termin i iduće godine. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
Nexus I onda se pitaju zašto ekipa ne moze shvatiti indie igre ozbiljno.Pa izdavač se sprda sam sa sobom i sa indie igrama očito...skroz kontraproduktivno.
Zero Jeste gledali reklame za Serious Sama? Devolver Digital je uvjerljivo cijepljen protiv dobrog humora. Najveća tragedija je što se i ovo smatra dobrom reklamom jer se izdvaja od ostalih i iritantna je.
alexy Ima ljudi na ovom forumu koji ne smatraju Devolver kao jedinim poštenim izdavačem igara? Majko mila, moramo krenuti u čistku. :Nije ni čudo da se govori da je punk mrtav.
blade Najbolja konferencija ikada. Shitpostanje uživo. Jedino loše u svemu ovome je što će neke druge kompanije jednom pokušati ponoviti ovo i neće biti ni približno dobro.Performance art u najboljem mogućem smislu. Čestitke Devolveru na osvajanju E3-a.
zontra Zasto sam ja ovo tek sad pogledao? Genijalno. Jedina konfa koju sam pogledao, nema smisla druge gledat, tesko da nesto moze nadmasiti ovo.