jedno pitanje? koji je vrag sa developerima da misle da mi je zanimljivo igrati sa drugim likom, nakon sto izgradim konekciju sa prvim i zelim prozivjeti njegovo putovanje do kraja, u jednom cugu, bez prekidanja? jedno je kad ti igra da idiotske sekvence od nekih pola sata sa drugim likom poput ashley u resi 4, shary (il kak se zove) u resi 2, ellie u TloU (to je ujedno i jedini puta kada mi nije bilo tidius igrati sa drugim likom), a drugo kad moram igrati pola igre il sta ti ja znam koliko sa drugim likom i pauzirati pricu onoga prvog ala ova mrtva yakuza 0, TloU 2, MGS freeking 2 - popisam se na tu igru, gta 5 sa svojim next level idiotizmom i 3 igriva lika i da ne nabrajam dalje. u startu 2 ocjene manje odmah bi dao za takve igre.
sad ja moram igrati sa ovim jednookim jackom koji mi je opasno isao na onu stvaru u prvoj yakuzi i ne zanima me uopce sta on, njegov backstory i dev imaju za reci. napravi zasebnu igru sa drugim likom i gotovo. hocu da znam od pocetka do kraja s kime igram i ne, ne zelim ovakvo debilna iznenadjenja. ne zelim onakav jad i cemer kad skuzim da ostatk igre moram igrati sa plavusanom placljivcem koji se drzi za jaja zvanim rajden i pisanje je i u toj igri bilo puno nelogicnosti tako da ni to ne nece opravdati kojiminu varku.
inace je igra (yakuza 0) jako dobra, ali brate nemoj mi ovo raditi.