76h u Yakuzi 0 i evo, na 11 sam chapteru. Izgleda da ću opet zaglaviti na preko 100h sveukupno, makar sam riješio više od pola side questova, cabaret i ostala su još dva područja za real estate. I baš mi je drago zbog toga, uvijek mi je equipan onaj item za traženje nevolja u gradu, pa prioritet uvijek dajem sporednim aktivnostima. Počeo sam sad farmati i Mr.Shakedowne s Majimom (znam da je bolje s Kazom kad ima perk deep pockets), budući da sam otključao i četvrti stil borbe.
Sama priča je očekivano solidna, makar baš bode u oči kad te u animaciji mlati lik koji je još u prethodnoj bio propucan kroz torzo, kao da mu jebeno ništa nije. Ok, dosta stvari je over the top, ali nekad igra baš vrijeđa zdrav razum. Srećom su sve one sporedne aktivnosti dovoljno zanimljive i zabavne da to oveć ne zamjeriš. Spojevi preko telefona su mi bili urnebesni, da se prisjetimsamo onog posljednjeg. Naprosto nevjerojatno koliko sadržaja "sabiju" u relativno malu mapu. Baš si uspoređujem neke stvari s obzirom da još igram i RDR2 i mogu reći da su stranger aktivnosti p***** dim u odnosu na ovo što Sega zna upakirati.