igram yakuza 0 trenutno. Act 6 trenutno, otključao sve zgrade i sad jebena dosada dok dignem 90% sa media kingom. Znači btj onaj kurac se jedva pomiče sa duplim krugom. između krugova odem odraditi telephone club za one uskličnike jer sam dobio onaj kurac koji ti pokazuje gdje su i ostao mi samo disko i telephone club za sad. od talenta sam otključao do tam gdje mozes jesti bez limita, limit break u sredini i tier 4 za zgrade. malo mi se samo smučilo kak mi media king prestao raditi invazije za keš, tu bi barem dobio 1%. sad moram vjv dignut sve na S da dodjem do 90
edit: pazi mene nisam ni rekao koliko mi se jebeno sviđa igra. Brutalno dobro. Igra je takav jebeni AS. Sex čisti. combat keva, baš ono što ti treba. Igram ga isključivo na steamdeck oledu, 90 fpsa konstantno. užitak teški. nosim sa sobom onak 10 shotguna konstantno i farmam onog velikog za pare. što je najjače trenutno mi je rush style maxan i radi bruka dobar dmg na tim debilima ali zašto teško kad može:"AND I KEPT BLASTING MY SHOTGUN"
bejzbol nisam ni taknuo. a autići su me sjebali skroz. Uspio sam sve završiti ali mogu reći da sam protiv zadnjeg imao manje problema nego protiv onog klinca.na kraju sam uspio tako što je klinac jebeno izletio