Despite some small issues that can be patched up pretty easily, Wolfenstein II: The New Colossus is a breathtaking game that combines Oscar worthy storytelling with game of the year quality gameplay. - 9.5/10
But perhaps the biggest reason to keep playing Wolfenstein 2 is its story. There are plenty of twists and turns in addition to a host of moments that make slicing and dicing computer generated Nazis seem like the most peaceful thing in the world. Without spoiling much, we can safely say this is one game that deserves its 18+ rating - 9/10
WOLFENSTEIN 2: THE NEW COLOSSUS IS AN ACTION-PACKED SHOOTER THAT STILL FINDS TIME FOR TONS OF EMOTION - 9/10
Wolfenstein II: the New Colossus's compelling story, hectic gunplay, and freedom to play how you desire make it the year's, if not the generation's, best first-person shooter. - 9.5/10
Svi govore da je priča i likovi vrh vrhova te da ima kakvih šest sati cutscena...
Inače 1440p@60 na PS4 PRO
Wolfenstein II: The New Colossus
Ja sam probao prolog samo i rulaona samo takva
Bas mi je drago. Prvi dio je bio odlican a drago mi je da je i drugi jos bolji.
Uvod ce vas dobro... Well, bolje da ne spojlam
Još 40 min....
Pas mater nisam stavio skidat prije posla
Malo se napucavo... Fantastičan osjećaj napucavanja, finišeri kao šta nam ih je prikazo DOOM čak i bolji...
Ali voice acting i animacije te izgled likova su... VAU!! I da, ovo je NSFW igra! Skoro na samom početku mi je vilica otpala kada sam vidio nešto...
Performanse odlične: vulkan + freesync na RX 480 radi fantastično fluidno u 60+ FPSa...
To je to.
predvidjam #RendaPerfektno by renda
OST ubija. Mick Gordon majstor. Doom ubio sad i ovo.
To je to.A efekti lasera i vatre!?!
Vrh
i voice acting kako si rekao, Brian Bloom vrh
New Order je po meni bio jedno od najboljih iznenađenja zadnjih nekoliko godina. Prvo, apsurdne gluposti koje BJ i ekipa izvode su toliko genijalno odrađene da su prepune humora i trenutaka u kojima ssam se osjećao kao totalni badass. Drugo, iza gotovo parodije od stvari koje se događaju je stajala jedna predivna priča koja je od BJ-a napokon napravila čovjeka. Brian Bloom je toliko dobar VA da je to strašno.
Malo je reći da se ovome veselim.
EDIT: Pola minute razmaka između spominjanja Blooma.
EDIT: Pola minute razmaka između spominjanja Blooma.roba
Vau kakav početak! Nisam mogao zamisliti bolji početak igre. Naravno da je igra morala odmah na početku i šokirat s onim eksplicitnim sranjem. A koliko god mi je to bilo strašno, tolko mi se i sviđalo. Prva misija, odnosno početak igre tih uvodnih sat vremena mi je odlično bilo! No druga misija mi je katastrofa; onaj dolazak u New York. Nadam se da sada kada pređem taj dio di je radijacija da će krenut bolje i da neću imat više ovako bezveznu misiju. Malo me stealth isto ubija, nije AI baš bistar kada ubijaš u stealthu jednog nazija 20 cm pored drugoga. No napucavanje je vrhunsko kao i uvijek u Wulfiju. Onaj laser je predobar! Nakon fenomenalnog uvoda, zadnjih sat vremena sam dosta ravnodušan. Tako da imam podjeljenja mišljenja u uvodnih tri sata. Buca debeljuca! <3
#ViperJeLud , da vjerojatno ce biti rendafantasticno, Blaskowitz je faca gaminga, ako je ista ko i prva samo daaaaj, nazi scum.
Inače, ako netko planira ici na platina sretno jer su stavili "Mein Leben" trofej koji od vas zahtijeva da pređete igru na Uber težini, bez sejvanja/auto sejva s permadeathom. Znaci kad umres gotovo, ispočetka sve lol
Šteta, ali kaj je tu je. Svejedno je fantastičn igra koju treba odigrati.
ma koga briga za stealth u Wolfenstein igri...
Ako riješim one "komandire" i to je to...
"Bring them on" PIJU PIJU, BOOM
A baš sam mislio da su stealth izbacili. Ako igdje ne treba, to je Wolfenstein. Ali morti će se igrat.
Meni je stealth bio bas dobar u TNO i TOB. Nista vanserijski, ali vrlo dobro odradjeno za jedan FPS.
A i uvijek se moglo odabrati guns blazing pristup, stealth je vise-manje potpuno opcionalan.
Tko bi rekao da ce od jednog Wolfensteina i BJa izgradit takvu pricu i lika, a sad su otisli i korak dalje sa dvojkom.
Uz to, sama igra tj guns blazing pristup je inspiriran i Doomiziran nakon genijalnog Dooma, a opet ima breathing room i za "stealth" i za usporit ritam. Doslovno perfektno
A ovo naziv Mein Leben za permadeth mi je vrh :
Ko god to zavrsi svaka cast, igram na terror billy tezini i rasturaju me, predobro
A meni na kraju iskocilo nekaj i nisam mogo nabavit odma, mrzim vas!