bojanic10redarmy Uf kako bi volio da leicester osvoji naslov. Kakva bi to priča bila. Svaka im čast, prelijepa nogometna priča. Sve se više piše da Mourinho ide u moj manchester. Iskreno, oduvijek sam to želio.
madsupercrash Ne znam, nisu ga htjeli kad je doso Moyes, sada mi se cini jos manja sansa da dode.Da Leicester osvoji ligu to bi bilo najvece sportsko cudo u zadnjih 20 godina valjda. Cak i da zavrse u top 4.Sent from my SM-J500H using Tapatalk
fireman Sta ovo radi Watford, kakve reakcije golmana i obrane Liverpoola, užas jedan.Sent from my S5 using Tapatalk
fireman Veliki rezultat za ne spomenuti, FC Barcelona danas uvjerljivo protiv Rivera uzela naslov klupskog prvaka svijeta. Prva ekipa kojoj je to uspjelo tri puta.Poslije tekme Raketa počastio sa svima znanim keksima.Sent from my S5 using Tapatalk
dark-vision Kraš je već objavio kako će u Brazil i Španjolsku poslati par kontejnera Domaćica 8) Što bi tek bilo da im je dao da probaju Bajaderu Navijač sam Manchester Uniteda i od početka mi se Louis van Gaal nije svidio kao riješenje na klupi. Sad se spominje Mourinho ali nisam baš ni za njega siguran kao neko sretno riješenje Jürgen Klopp je bio moj favorit u prošlom prijelaznom roku a sada kad bi mogao birati, možda bi doveo Diega Simeone-a, no to već spada u sferu fantasy football-a :)
someone Van Gaal viđen kako izlazi iz Brittania stadiona i pakira kofere za Nizozemsku. Murinjo pak već kampira pred prostorijama izvršnog direktora Uniteda i zapet kao puška čeka da ga ovaj pozove u kancelariju.
Garrus_V spanjolsko-austrijski tandem krkic-arnautovic presudio van gaalu. s obzirom koliko je love potrosio na pojacanja cudo je da je i do danas izdrzao. mislim i da mou nece dugo(ako bude izabran).
madsupercrash Pa sta je potvrdeno da odlazi?4. ligaski poraz zaredom, prvi put nakon 1961. No cekam da veliki trenerski mag Pep dode u City pa krene gubit od Watforda i Norwicha, samo da mu mogu vidjet sokiranu facu. Sent from my SM-J500H using Tapatalk
someone Ma nije potvrdeno ali mislim da su njemu dani odbrojani. Makar treba uzeti u obzir da su Engleski novinari lesinari,ali dosad di je bilo dima bilo je i vatre.
Skellington Di je Liverpool prosuo one tri utakmice samo tako, da mogu na neki način zadržit neki kontinuitet pa to bi bila bajka, ali svaka cast na danasnjoj pobjedi, Lovren sve bolji i bolji, ali necu ga previse hvalit da ga ne ureknem.
fireman Čak je i Kramarić dobio neku minutažu..bit će zbog prodaje..spominje se neka posudba u Sampdoriu.Sent from my S5 using Tapatalk
someone Arsenal će sad jebeno kiksati kod Southamptona koji je u užasnoj formi,dok je City svoj posao obavio. Eh Arsene,na ovakvim utakmicama se prvenstva dobivaju. Imaju sad još dosta za odigrati,vrijeme je da pokažu pobjendički mentalitet.
Skellington Arsenal će sad jebeno kiksati kod Southamptona koji je u užasnoj formi,dok je City svoj posao obavio. Eh Arsene,na ovakvim utakmicama se prvenstva dobivaju. Imaju sad još dosta za odigrati,vrijeme je da pokažu pobjendički mentalitet.Znam da je ovo na duge staze, ali ako Leicester dobije City doma sigurno su u top 4 po meni..
Skellington Sasrenal.. (Poslano sa mog LG-D331 koristeći TapatalkNisam očekivao laku utakmicu za njih ali 4-0 je malo tko mogao predvidit..