Brijac Raziel Ma znam, ali koji qrac više. Svake godine ista priča. Real da ima ždrijebove kao Barca imali bi 30 osvojenih LP-a.
Brijac DarkPunisher Kaj kad imate 12 igrača svaku tekmu kaj bi još i ez ždrijeb 😜 Šta niste vi prošle sezone pričali da treba stati uz suce, da su i oni samo ljudi 😆
ThomasAAnderson DarkPunisher sad kad promjene offside pravilo, Flick je cooked af na sreću rekli su Wengeru neka odjaše s tim
Brijac Koliko sam čuo ništa od toga, to je odbačeno, a Flick je cooked ovako i onako jer vam je obrana u banani.
DarkPunisher Brijac U banani je vec nekih 10 godina, dok je Martinez igrao je bilo dosta solidno to i sad kad je otišao razlika je nebo i zemlja. Jbg kad smo siromašni 😂
Brijac DarkPunisher Ma dobri ste vi, kad imate za dati za Lewu od 35 godina 50 milijuna i za Torres-a i Olma preko 100 milijuna.. ne čini mi se da ste siromašni samo trošite bzvz.
StarFox_N Brijac Ovako na prvu kada gledam lijevu stranu vidim Bayern kao jednog polufinalista a za drugoga nisam siguran. S desne strane polufinale vidim Arsenal i čak Barcu koja bez obzira na slabu obranu igra atomski u napadu.
chono Kako ovo nije bila ruka Ricea? Ok, osvetilo im se par sekundi poslije, ali opet. Isto tako prvi gol Arsenala, ruke na ledima igraca Chelsea, nesto zbog cega je Spursima protiv njih ponisten gol za 2:2
montoya Kak je to debilno, nakon svakog gola žestoki pritisak na suca da ide gledati, i naravno, poništiti ga 🤔 Klasični Englezi i golovi iz prekida. Evo i crvendaća Čelsiu BTW, u 20:45 još jedan veliki derbi, Roma - Juventus
Brijac ThomasAAnderson na sreću rekli su Wengeru neka odjaše s tim DarkPunisher Da, promaklo mi je to totalno, dobra odluka. Ipak ide na probu lol: https://www.goal.com/en/lists/arsene-wenger-gets-way-new-offside-rule-proposed-ex-arsenal-boss-gets-green-light-trial/bltc6f574c596d8e850
montoya Vrlo dobrih početnih 10min Jadranskog derbija - baš mi je drago da je Fruk požutil nakon onog očiglednog simuliranja za 11-erac.
escoban montoya Raci je triba dobit crveni za onaj faul, al zasad dosta napeta utakmica mislim da Garcia mora Rebica izvadit lik je predivlji napravio je 4 faula nakon zutog samo je pitanje vrimena kad ce dobit drugi zuti.
escoban Ovo mi je bezveze penal, loptu skrene drugi igrac metar prije, kako da reagira? Jos se vidi da pokusava uvuc ruku…