O tekmi Real - PSG neću previše, očito su svi gledali, iako je rezultat jedino što je bitno, predstava je bila užasno blijeda, Isco se jedini nešto trudio. Bilo kako bilo, prolaz su osigurali, a do sljedećeg kola će se već zaboraviti kako su igrali večeras.
U drugoj tekmi Šahtar očekivano protiv Malma nakon onog iznenađenja prošlo kolo.
U skupini B i dalje užasno komplicirano. Nisam očekivao baš hendikep PSV-a, i po posjedu i pokušajima i onome malo što sam gledao su djelovale podjednako ekipe, samo što Vukovi nisu imali završni touch (pogotovo u prvom pol kad su imali neke ozbiljnije šanse), dok je PSV rutinirano završavao svoje. Odluka o neigranju Draxlera od prve mi je bila izuzetno bizarna.
United zasluženo dobio, prijetili su većinu vremena, cijelo vrijeme je gol visio u zraku, no bogami da im nije Smallinga bilo bi izuzetno neugodno s obzirom da je skinuo Doumbiji udarac maltene s linije. Neugodno bi im bilo i općenito jer tip igra ove sezone savršenu obranu, no ista riječ se ne može iskoristit za ostatak ekipe, meni i dalje sve to izgleda nekako dosadno.
Nisam ispratio događaje o Astani, no ne čudi me da su došli do drugog remije. Putovat tamo i igrat u 16 i nije baš najsretnija stvar po bilo kojeg europskog gosta.
Benfica se iskupila za grijehe iz prošlog kola. Gotovo pa identična utakmica, samo su zamjenili uloge sa drugim golom. Drago mi je, jer mi Galata i nije baš najsimpatičniji klub.
Juve krenuo slabo u tekmu, Gladbach pak započeo onako kako izgleda zadnjih 7 utakmica u Njemačkoj. Nevjerojatno je kako se ta ekipa transformirala iz najslabije ekipe lige do maltene jedne od trenutno najopasnijih. Juve se trgnuo par minuta nakon primljenog gola, i nakon izjednačenja i starta u drugom poluvremenu njušio sam preokret jer su počeli igrat dosta dobro, no idiotski crveni Hernanesa je bacio sve u vjetar. Bod je dovoljan, a s obzirom da je Allegri tetka, nisam drugo ni očekivao. Razumno, ali neoduševljavajuće.
City napokon odigrao kvalitetnu europsku utakmicu. Nakon poraza u prvom kolu i dvije ultrasretne pobjede, Sevillu su potpuno izdominirali. Andalužani izgledaju dosta slabije općenito nego li prethodnih sezona, i izuzev one pobjede protiv Barce i nisu nešto pokazali. Dao bih čak veće šanse Gladbachu za prolaz u Europa ligu.