Flipper Djeluje mi da bi se Realu mogao dogoditi Real. Fulaju puno, Bayerna nigdje. Samo će nešto sijevnuti i ajde bog.
Tuhy Čudo, uvijek se izvuku. Al Bayern je za kurac danas. Kaj se mene tiče, nek prođe Real, zaslužili su.
ThomasAAnderson Joselu, tip kojeg su isprdali van iz Stoke Citya i Newcastlea davno prije saudijaca, strašno 🤣
Brijac Hvala na gledanju, laku noc <3 Al zašto suci i dalje uz VAR dižu zastavice za offside mi nikad neće biti jasno.
StarFox_N U zadnje vrijeme idem u krevet s prvim kokoškama prije 22h ali zbog ovoga se isplatilo biti budan. Laku noć!
Tuhy I ja bih reko… za ovo su morali gledat Var, meni djeluje da ovaj koji je vratil glavom nije bil u offsideu. Ne kužim zašto nije išo gledat.
Brijac Tuhy Ne kužim zašto nije išo gledat. Zato što je svirao prije nego je gol pao i time utjecao na reakcije obrambenih. Nije smio gledati.
Garrus_V Bayern ruku na srce nije odigrao neku utakmicu ali ovakav poraz bas boli. Pogotovo ova zadnja situacija me unistila. Kakva usrana sezona, hvala kurcu da je gotova.
ThomasAAnderson Godinama puštaju zaleđa po 5m da se odigra akcija do kraja i onda dižu zastavice, a sad ovaj konj ovo napravi u polufinalu Ludilo