Fenix jeedah kakva golčina. Nema mi draže u nogometu od ovakvih power=20 golova, čini mi se da se nikad manje nije pucalo izvan 16, pogotovo veliki timovi
jeedah Fenix Sav sam se najezio jučer baš me podsjetilo na onu golčinu od Gerrarda protiv Olympiakosa.
Fico Fenix Bas i meni fali malo "muda" kad se nade prilika van 16. Gotovo svi zele usetati u mrezu. Bas je lijepo sjeo gol, em je bitan, em je opizdio ko da se bori za zivot.
Crnipetarpogani Fenix i ja imam osjećaj da si u pravu bas smo neki dan poslje termina pricali o tome…gdje su nestali scholesi lampardi i gerardi da potegnu sa 25 metara
Brijac Ima ih tu i tamo još, npr. Valverde u Realu će potegnuti kad god ima dva metra prostora ispred sebe.
Crnipetarpogani Brijac ma dobro znam ali sve se manje pojavljuju takvi igrači…ja real nikad nisam volio ali valverde je kralj
Brijac Bayer treba još jednu pobjedu da osvoji ligu.. kakva ekipa, a još Alonso ostaje sljedeću sezonu.
Heat Harry Kane je stvarno uklet igrač, ode u najsigurniji klub da osvoji trofej i onda prekine jedanaestogodišnji niz naslova. Liga Prvaka zadnja nada. 😂
Brijac Heat Nevjerojatno kako taj lik nema sreće. Ponajbolji napadač ove generacije i s 30 godina nema niti jedan trofej.
ThomasAAnderson Umor jebiga, to su sve startevi jer mozak vise ne slusa Ali zato Novi gazda, sjebali scousere u kupu i prvenstvu Sezona 10/10
Genesis junajted je uvijek bio smijesan klub i tako ce ostati….da im onog lisca fergusona nije bilo koji je imao prste gdje je god stigao ne bi ni dosli do toliko titula…