Crnipetarpogani Prika malo pretjerujem…ovo nije bilo objektivno sudenje ali dinamo nije igrom zasluzio nista i to govorim kao navijač dinama
Prika Crnipetarpogani ma mi se vama ne rugamo sto ste izgubili nego kako ste izgubili… Ja nisam ni gledao utakmicu iskreno,ja dinamo ne gledam ima 10 god…
Raziel Koji spektakl večeras između Chelsea i City, najboljih 90+ minuta koje sam gledao u posljednjih nekoliko godina. Brutalno dobra utakmica, i brutalna igra Chelsea.
Prika Crnipetarpogani pa ovo je najljepsi nogomet u nitko ne prenosi..gdje sz jos svi djeca i gdje nema love da ih pokvari… Zato nitko i ne prenosi…pederi
Crnipetarpogani Prika sve si napisao…slaba lova od Tv prava…ne znam jel FIFA mozda ima svoj službeni kanal ko UEFA da tamo prenose mlade repke
Torgue Prika Sad sam pogledao. Sama FIFA prenosi na svojim stranicama, ali ćeš se možda morati registrirat. https://www.plus.fifa.com/en/showcase/41f75028-6280-405f-bd82-e240fdbf5025
Prika @escoban js li gledas ovu ludu utakmicu? Edit:bolest BvB Fullkrug napadac bez zuba za 2:2,to samo oni mogu dovest sa 30 god
Brijac ten Hag se posvađao i s Varane-om, stvarno se taj lik treba zapitati je li problem u njemu ili baš u toliko igrača koji su bili oke sa svim drugim trenerima.
Torla Mali Garnacho zabio gol sezone u PL… Kako mu je sjela, ko Kikiju u najboljim danima. Strašan gol! BTW Kako je lijepo pogledati tablicu PL. Samo neka potraje, ja uživam.