Tuhy Chelsea sinoć mrtva koma, dobili bi po pički ko nikad da nisu imali 2 igrača više. S takvom prednosti su bili katastrofa, neorganizirani i kilavi. Spursima kapa dolje na borbenosti i na igri sa devetoricom.
Raziel Tuhy Chelsea sinoć mrtva koma, dobili bi po pički ko nikad da nisu imali 2 igrača više. Nemoj zaboraviti da su Chelseau poništena 2 gola prije crvenog kartona, plus čist zicer Jacksona koji je Vicario skinuo.
gusterko Torgue Jako simpatičan lik i prije svega trener koji stvarno radi odličan posao sa Tottenhamom, posebno me se dojmio njegov odgovor na pitanje zašto je igrao visoku obranu kad su imali 2 igrača manje a on kaže ma ja bi igrao visoku obranu i da smo ostali sa pet igrača jer je to jednostavno moj stil nogometa 😎, Arteta još jednom pokazao da je užasno loš gubitnik a nijednog trenutka nije spomenuo da je Arsenal imao 1 šut u okvir gola u čitavih 98 minuta…..
Rafael Ķrađa godine Čisti penal na Baturini nije sviran Gnjide mi pokazuju igranje rukom a ne faul Čisti gol poništen VAr-om može i dijete napraviti da je zaleđe ali danas to nije bilo Grke na vrbe DINAMOOOOOOOOOO!!!