chono Crnipetarpogani pa i ne bas. Zadnju tekmu je zajebo Shaw i to nakon sto sterilan napad ne zabije 3 mrtvaca. Premalo golova daju i naravno da se gube bodovi
gusterko Fenix Nemoj to pisat već sam dovoljno i sam skeptičan po pitanju lige prvaka ali kako god ispadne nama treba samo 1 bod da i matematički osiguramo europsku ligu da mi je to neko rekao prije početka sezone bio bih oduševljen ali naravno da apetiti rastu kad 4 kola prije kraja trebaš dvije pobjede da se uguziš u top 4 . Sinoćnje tekme su pokazale da u premier ligi nema nikakvih garancija kad jedan Everton utrpa petardu Brightonu prema tome bit će tu još svega do kraja sezone ali nekako mi teško povjerovati da Liverpool neće pobijediti preostale 3 tekme jer objektivno ima najllakši raspored a sad su baš uhvatili pravu formu. Kako god ispalo napredak koji je Newcastle napravio u kratkom vremenu je iznad svih očekivanja i može sa vremenom ići samo prema gore 🥰
Crnipetarpogani chono ma dobro nisam ja zadnju tekmu gledao ali realno jel mozes sa formulom malo samopouzdanja tvrditi da ce se Gea i Maguire odigrati bez gluposti do kraja sezone? Se Gea je u zadnje dvije sezone tak los da su trebali poslat u Zagreb deset Milijuna i privatni avion po Livija puno bolje bi sad stajali
Flipper Real jedva prelazi centar, ali kad pređe panika. Imam osjećaj da još samo malo krenu prema naprijed mogu utrpati još koji gol.
Brijac Šteta, činilo mi se da je Real bio bolji tj. da su imali bolje šanse, a baš sam očekivao da će City dominirati koji me, osim De Bruyne-a, i nije nešto dojmio.
escoban Bome kod svaba ce bit krvavo do zadnje minute ove god. Nadam se da ce Leipzig izvuc bar X spjedece kolo protiv Bayerna
Flipper Ne znam gleda li itko, ali Real ne može doći do centra. Ne prijeći centar, nego doći. Trenutno pored Cityja izgledaju kao amateri. Ali, ako City ne da gol ubrzo, Real prolazi. 😃