Mislim da je 95% ljudi koji prate nogomet u HR bilo za Arsenal.
Al niti to im nije pomoglo. Previše deficitarni u odnosu na njih, Pep je još jednom odigrao taktički masterclass, iako im je uvelike pomogla loša "glava" kod Arsenalovih igrača.
Niti Arteta nije najbolje pripremio tekmu, ali još više, nije se dobro adaptirao kada je ista počela. Sve se vidjelo, kako će igrati i gdje je propuh i nije reagirao.
Od najstarijih se očekivalo nešto više, a oni su bili među lošijima na terenu. Parteya su pojeli tj. nije se niti pojavio, Holding ostavljan 1:1, sami smo si pucali u nogu odmah.
Ali to je surova realnost, samo zagriženi navijači poput mene su očekivali pa čak i pobjedu…. ali to nije bilo realno.
Mislim da je sada najbitnije probati do kraja odigrati maksimalno, skupiti što više bodova, i već sada ulaziti i ozbiljne pregovore s igračima. Za stepenicu više treba nam još barem 3 top igrača na svojim pozicijama, da se nitko u klubu ne osjeća sigurnim za svoje mjesto.
CItyu Mahrez postigne hat trick i u slijedećoj tekmi ne igra…. to je level….
Kako god bio razočaran u srijedu navečer, danas ipak gledam malo pozitivnije, i znam da smo napravili ogroman skok od zadnjih 3-4 sezone.