Jako sam zadovoljan, ali ne želim trčati pred rudo. Neznam da li se sjećate, ali prilikom dolaska Rodgersa se također očekivalo puno. Epiteti kao "savršeno poznavanje Premiershipa", "tika-taka u Swansea s kojim je ostvario tada najveći uspjeh u povijesti kluba" su bili samo neki s kojima su se razbacivali u medijima, pa eto kako je završilo. Klopp je uistinu možda i najveća "njuška" među menadžerima (pored Alana Pardewa), ali kada bi prikazali nekome ko ne prati nogomet samo njegovu statistiku, ispada da je on u 14 godina svoje trenerske karijere osvojio 2 naslova prvaka, 1 kup, i bio runner-up Lige Prvaka.
Jasno, mi koji pratimo znamo s kojom je ekipom to uradio, znamo tko je i što je, ali ne želim se dovesti u situaciju da očekujem naslove i neznam ni ja šta, pa da budem iznimno razočaran ako se te stvari ne dogode. Mislim da uistinu je najbolji izbor od menadžera koje je Liverpool mogao dovesti (bolji od Ancelottija jer mislim da će se brže prilagoditi, da će imat jaču podršku sa tribina nego li bi imao Carlo, da može vratit prepoznatljivu run'n'gun igru), ali ipak ću malo pričekati prije nego ga nazovem spasiteljem.