buz Koliko je god Liverpool grozan ove sezone, bar nismo potrošili 500 milijuna funti kao Chelsea da bi bili još i gori. 😂
Flipper Koga će dovesti kad Harry Potter dobije otkaz? Kako su mislili sve te nove igrače uigrati odmah, nije mi baš jasno.
Heat Bayern je baš odvratan klub, kupovanje najboljih igrača izravnih konkurenata je najbolji recept za uništenje lige. EDIT: Forest 1-1, ajmoooooooooo
gusterko Isuse unakazismo sami sebe u prvih 25 minuta protiv Liverpoola 0:2 i crveni, bojim se da bi mogla puknut petarda do kraja tekme, ali nema veze idemo dalje HWTL ….
buz Pročitao sam sad, ako je točno, da Dubravka nema pravo nastupa. Branit će Karius, po mom iskustvu super mu idu finala.
gusterko buz Točno je jer je Dubravka u kupu već branio za Man Utd dok je bio na posudbi. Karius ima priliku proslaviti se na debiju za Newcastle ko zna možda baš bude čuda skidao i donese nam kup, i čudnije stvari su se događale. Uzevši u obzir zadnjih par tekmi MU je apsolutni favorit u finalu ali ipak je to jedna tekma i siguran sam da će se dečki baciti na glavu a nada umire posljednja 🙂
Flipper Cure i jedni i drugi gadno. Bit će tu još golova, ali koji k. su napravili s terenom? Kližu se kao blesavi. EDIT: Hahah 2:2. Sunday League btj.