Nakon skoro trećine odigranog prvenstva, tablica Premiere lige izgleda ovako…
Najveće iznenađenje po meni su Arsenal i Newcastle na pozicijama koje drže. No prva šestorka je tu negdje.
Što se tiče mojih Topnika, do kraja ovog dijela prvenstva imamo Chelsea vani, Brighton doma i Wolves vani. Ako tu uspijemo uzeti 7 bodova, napravili smo vrhunski posao. Niti jedna tekma u PL nije lagana, svaku koju ne odigraš na minimum 85-90% ćeš biti u problemu, i pitanje je kako će završiti.
Ono u što sam siguran je da se sve tri utakmice potencijalna 3 boda, Chelsea ne izgleda najbolje, Brighton je doma, a Vukovi su također neuvjerljivi, i k tome s njima imamo neke neriješene račune.
Sada je najbitnije dobiti Zurich bez stresam osigurati prvo mjesto u grupi EL, da izbjegnemo dodatne kvalifikacijske tekme, jer u bubanj će doći par jakih ekipa iz LP.
Zatim otići na Stamford Bridge i pokazati im tko je gazda u Londonu… tu tekmu jedva čekam, jer volim kada se natječemo s jakim ekipama, tu se pokaže karakter, znanje i zajedništvo ekipe.
Eto, imao sam potrebu malo veličati svoje, dok nam dobro ide.
BTW
Svaka pohvala Novim Dvorima, nisu iz Zaprešića, ali očito se stvorila dobra kemija, igraju zanimljiv i dinamičan nogomet. S njima igramo poslije Nove godine, 3.01., to će biti isto top tekma.