Garrus_V Da Mbappe je ukupno gledajuci kompletniji igrac ali Haaland je jebena ubojica, da je netko tako mlad toliko hladan pred golom to u gotovo 30 godina pracenja nogometa nisam dozivio. Uz to je karakterno drag momak i njemu bas zelim da sve osvoji sto je moguce iako ce tesko to ostvariti s obzirom na nacionalnost.
escoban Garrus_V A bome da ti je stalo do nogometa i zivota nebi,ti ljudi toliko zaraduju da bi im trebalo bit nebitno jeli to 10% vise ili manje…
StarFox_N escoban S ovim se slažem. Zato mi nikada nije bilo jasno zašto vrhunski igrači odu u Kinu. I u Europi ćeš zaraditi milijune. Šta se nebi radije natjecao na najvišem nivou? Odeš u mrtvu Kinu…
Garrus_V escoban a dobro ali mi ipak pricamo o top 5 momcadi na svijetu koja igra u top 5 ligi svijeta. Nije sad da je isao u Rusiju ili Kinu. Uz to on igra u svojoj drzavi za klub za koji je navijao kao dijete. Ne kazem da nebi bilo bolje da se isao dokazivati u PL ali treba stati na loptu igra u PSG-u a ne u Zenitu ili Al-Duhailu.
Garrus_V Prodati najbolju devetku na svijetu i ne dovesti zamjenu mozda i nije bila najbolja ideja. Navodno je Nagelsmannova ideja bila da igra s tri brza napadaca i bez klasicne spice, to mozes u ekipi koja dobiva prostora i gdje imas priliku za kontru. Bayern igra previse dominantno i ekipe poput Stuttgarta i Augsburga se parkiraju u sesnaestercu i vrebaju priliku tako da ta igra ima mozda smisla za Leipzig ili Hoffenheim ali ne za Bayern. Mislim da je ovo pocetak kraja za Nagelsmanna jer ni u svlacionici koliko se prica nema autoritet kad to uparimo s losim rezultatima ne vidim neku buducnost za njega tu.
escoban Steta samo sta BVB nije uspio vise bodova utec,opet ce Bayern osvojit sa 10bodiva razlike btw. bas fali Haller BVBu ovaj Modest nemoze nista,bolja da Muki igra od pocetka a ovoga nek ubaciva u 75oj
escoban Kako mi je zao ovog covika,jedan od najdrazi igraca https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2395992&index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m
Nexus Onaj ko nije gledao Lyon - PSG ne zna što je propustio. Kakva utakmica. Rezultat stvarno ne govori ništa s obzirom kako se igralo u oba smjera. Brutala.
Torla Reprezentativna stanka…. Narednih dva tjedna Arsenal ostaje na čelu PL tablice… Kako sam ja sretan ljudi moji, pa to je nemoguć